Сб, 03.01.2026, 03.24.40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Приватні IP для особистих задач - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Turboblack  
Приватні IP для особистих задач
kozeevkiril269Дата: Сб, 29.11.2025, 17.18.54 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібні проксі суто під особисті задачі: серфінг, трохи роботи з документами, іноді стрімінг і соцмережі. Не хочу ділити IP з випадковими людьми, бо вже ловив дивні підозрілі входи. Чи є сенс брати саме індивідуальні проксі, а не щось попроще?

makartaranovsДата: Сб, 29.11.2025, 17.19.33 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене була така сама історія, поки не перейшов на індивідуальні проксі від ProxyWing - там видають приватні IP тільки під одного користувача, без «сусідів». Завдяки цьому зникли раптові виходи з акаунтів і підозрілі авторизації, бо IP більше не гуляє між різними людьми. Для щоденного серфінгу і роботи вистачає швидкості до 1 Гбіт/с і необмеженого трафіку, плюс є підтримка HTTP та SOCKS5, тож можна налаштувати і браузер, і окремі програми. Я для себе зберіг у закладках індивідуальні проксі під особисті задачі, а самі IP беру на сторінці сервісу за посиланням https://proxywing.com/ua/proxies-individual посеред тексту, щоб не шукати щоразу наново. З таким підходом особисті акаунти живуть спокійніше, а я не витрачаю час на постійне відновлення доступів.​

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz