Загальні характеристики Частотний діапазон: GSM: 900, 1800 Розміри (ВхШхГ): 107x45x20 мм Вага: 93 г Антена: встроенная Колір: silver Живлення Акумулятор: Li-Ion 750 mAh Режим розмов: до 3 годин Режим очікування: до 140 годин Дисплей Тип: TFT, 65536 кольорів Розмір зображення: 120 x 160 пікселів Кількість рядків: до 7 Пам'ять Пам'ять: ~ 2 Mb Записна книжка: 300 записів Повідомлення і введення тексту Підтримка кирилиці: + MMS: + EMS: + Об'єднані повідомлення: + Спрощене введення тексту: iTAP Джойстик/багатопозиційна клавіша: + Комунікаційні функції GPRS: class 8 PC Sync: + Модем: + WAP: 2.0 Голосові функції Диктофон: до 10 фрагментов по 10 сек Голосове керування: + Мультимедіа, мелодії Мелодії (поліфонія): 16-тональные; iMelody; MIDI Мелодій (моно): + Можливість завантаження мелодій: + Підтримується формат файлів: MP3, WAV Редактор мелодій: + Стандартні функції Годинник: + Будильник: + Калькулятор: + Конвертор валют: + Нотатки, нагадування: + Органайзер: до 500 записей Фото/відео камера Фото: Встроенная Матриця: 0.3 MegaPixels; VGA (640 x 480) Ігри Система: Java; MIDP 2.0 Завантаження: + Додаткова інформація Початок випуску: 2003 рік, 4 кварта Стан нормальний.... Ціна нового 101 $
Він зараз коштує 105 $ за 60 віддам!Стан ідеальний! Майбутнє, якого ми боїмося, перетворюється в теперішнє, яке ми не любимо а потім в минуле, яке ми обожнюємо.
В Антикварному домі "Копі" я отримав неймовірно професійну оцінку своїх старовинних бус. Спеціалісти не лише швидко оцінили прикраси, але й поділилися цікавою інформацією про їх походження. Сайт https://kopi.com.ua/ також допоміг мені знайти більше інформації про антикварні устарілі буси. Це місце, куди я буду звертатися знову і знову. Рекомендую всім колекціонерам!