|
Секс з незнайомцем?!
|
|
| ©А_Ќ©Љ©Ђ©Ќ | Дата: Вт, 20.11.2007, 23.08.18 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 9
Статус: Offline
| З власного опиту знаю,що є такі дівчата,які шукають незнакомих хлопців.і в перший день викладуются на повну....... Це правильно??? Аналогічно є такі хлопці які шукають таких дівчат)
Майбутнє, якого ми боїмося, перетворюється в теперішнє, яке ми не любимо а потім в минуле, яке ми обожнюємо. 
|
| |
| |
| eloyn@123 | Дата: Ср, 21.11.2007, 00.21.18 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| погодься з тим що коли тобі нема що робити і твоя падруга тобі вже надоїла, ти знайдеш собі партнерку на нічку щоб відірватися і забутися...???
|
| |
| |
| ©А_Ќ©Љ©Ђ©Ќ | Дата: Ср, 21.11.2007, 00.23.04 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 9
| Quote (eloyn@123) погодься з тим що коли тобі нема що робити і твоя падруга тобі вже надоїла, ти знайдеш собі партнерку на нічку щоб відірватися і забутися...??? Віриш.....якщо дівчина надоїдає.......знач пора розбігатись.....якщо ти дівчину любиш вона ненадоїсть тобі..........а коли я з кимось встрічаюсь.нелюблю звертати в ліво!
Майбутнє, якого ми боїмося, перетворюється в теперішнє, яке ми не любимо а потім в минуле, яке ми обожнюємо. 
|
| |
| |
| djanjey | Дата: Ср, 21.11.2007, 19.25.43 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ні.. не вірю...
|
| |
| |
| Ilon@ | Дата: Ср, 21.11.2007, 23.23.41 | Повідомлення # 5 |
Сержант
Репутація: 1
| В перший день...-це ужас .Людину взагалі майже незнаєш і секс...на мою думку це неправильно і гидко...брррр... Добавлено (21.11.2007, 23.23.41) --------------------------------------------- В перший день...-це ужас .Людину взагалі майже незнаєш і секс...на мою думку це неправильно і гидко...брррр...
В ревнощах більше самолюбства ніж любові
|
| |
| |
| Ksyha | Дата: Нд, 25.11.2007, 18.39.14 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 8
| не пробувала..............але повністю згідна з Ilon@
Ты поступал так, верно?.. Ты покорялся обстоятельствам, потому что один в поле не воин. Нельзя быть не таким, как все. Я был не прав. Я раскаиваюсь. Но сказанное правда. Человеку надо быть как все. Неправда. Человеку надо быть собой. Я должен нести ответственность за свой выбор, и я буду делать это. Я могу быть сильней толпы. Зачем? Это так утомительно. Это так опасно… Я — воин. Я не желаю отступать. Я не буду отступать. Я буду собой. Я буду сам по себе. Игорь Ковальчук «Бастард»
|
| |
| |
| Wooff | Дата: Чт, 29.11.2007, 13.52.48 | Повідомлення # 7 |
Сержант
Група: Модератори
| дівчата я вже не незнайомець? http://canada-lan.at.ua/forum/14-116-1
Тему в флуд!!!
|
| |
| |
| SNIZHOK | Дата: Нд, 16.12.2007, 02.17.07 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
Репутація: 2
| ..різні ситуації в житі бувають ... ..але ..на все свій час..
|
| |
| |
| armador73 | Дата: Пт, 20.03.2009, 00.58.16 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ksyha,
бери усе
|
| |
| |
| katayababas | Дата: Ср, 06.08.2025, 11.40.39 | Повідомлення # 10 |
|
Рядовий
| Сайт знакомств https://keksik.me/s/sex-dating – это свободная площадка, где одинокие люди могут найти себе партнера на одну ночь, не обременяя себя долгими переписками и ухаживаниями ...
|
| |
| |