Чт, 28.03.2024, 19.04.16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | 40 речей, що дуже подобаються жінкам у ліжку... - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Ангелочок, Ksyha  
Форум » Загальний » Інтим, і все що з ним повязано! » 40 речей, що дуже подобаються жінкам у ліжку...
40 речей, що дуже подобаються жінкам у ліжку...
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Вт, 20.11.2007, 22.18.05 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Насправді таких речей, звичайно, набагато більше. Жінки взагалі відрізняються розмаїттям смаків і інтересів. (Наприклад, деякі зовсім не заперечували би проти того, щоб їм прямо у постіль доставлялися норкові шуби, півметрові фалоімітатори або спітнілі Рикі Мартіни.) Але ми вирішили вказати 40 універсальних моментів, що сподобались майже всім дамам без винятку.
Якщо ти виконаєш їх усі, то майже напевно твоя жінка буде хвалитися тобою перед своїми подружками.

1. Мелодійні пісні, що виконуються співаком з низьким, бархатистим голосом .Хрипкі, густі голоси "запускають" у більшості жінок програму сексуального збудження. (Блатні колядки про "... судді плакали над ним, але вишку все-таки дали" не вважаються). А от високі жіночі голоси, навпаки, викликають у багатьох панянок нервозність і занепокоєння. Вибирай музичний супровід грамотно.
2. Коли ти без прохань і нагадувань з її боку надягаєш презерватив. (І не залишаєш його потім ненароком усередині)
3. Коли ти, ніжно обійнявши неї за плечі позаду, утикаєшся підборіддям між шиєю і ключицею .Попробуй повертіти головою. Якщо ти потрапив у правильне місце, то руки і стегна дівчини покриються мурашками.
4. Фільм "Віднесені вітром" А ви щоб лежали, дивилися й обіймалися як божевільні. (Тільки не подумай відрощувати собі такі ж вусики, як у Кларка Гейбла!)
5. Шепіт їй на вухо
6. Ласки внутрішньої поверхні її рук і стегон - шкіра тут особливо чуттєва
7. Коли ти дозволяєш їй дивитися на тебе, не прикриваючи при цьому простирадлом, і торкати тебе там, де їй захочется Як не дивно, але багато чоловіків зізнаються, що не люблять самі ставати об'єктом сексуальної уваги своїх партнерок. Психологи стверджують, що це наслідку так називаної гомофобії - страху привернути до себе увагу партнера неправильної статі, - яка в деяких чоловіків приймає просто гротескні форми. Аж до того, що вони не дозволяють своїм дружинам торкати руками їхній пеніс або сідниці.
8. Огірковий і полуничний запахи. Експериментально встановлено, що запахи свіженарезанного огірка або полуниці діють на жінок збуждаюче. Схожий ефект робить запах свіжої здобної випічки.
9. Коли ти знаєш, де в неї клітор. І навіщо він потрібний
10. Коли ти береш її на руки
11. Докладна і довга розповідь про те, як ти позбувся невинності Але тільки якщо вона сама тебе про це запитає.
12. Коли після сексу ти проводиш пальцем по її особі - від скроні по щоці через губи до підборіддя. І посміхаєшся
13. Коли ти сам устаєш уночі переповити дитину
14. Покусування її сосків Кусати (обережно!) можна взагалі усе: долоні, подушечки пальців, шию. У тому числі найінтимніші місця - іноді це виявляється дієвішим від дотику руками або язиком.
15. Коли не соромишся говорити, що ти її хочеш. Прямо зараз
16. Класична позав їй у дівчини з'являється можливість дивитися тобі в очі під час сексу і цілуватися. І те й інше може довести неї до крайнього ступеня збудження. Доведено, що жінки можуть випробувати оргазм від одного поцілунку.
17. Шовкова постільна білизна Дотик шовку жінки сприймають як ласку.
18. Дуже частий ритм фрикций, коли вона от-от досягне оргазму
19. Відчуття, що виникають, коли ти пучкою смикаєш її вію зверху вниз
20. Чисту, доглянуте волосся Як альтернатива може підійти дуже короткий їжачок. І те й інше їй буде приємно торкати. Причому не тільки руками. Спробуй, наприклад, провести головою по її лобку і стегнам із внутрішньої сторони.
21. Коли ти ссеш великий палець її ноги
22. Регулярні зведення інформбюро про те, яка вона красива і сексуальна
23. Твої трусы-боксерки. Згідно опитуванням, більшість жінок вважають їх найсексуальнішою чоловічою білизною. 24. Коли ти, незважаючи на явне збудження, продовжуєш її пестити, відтягаючи основну дію
25. Твій накачаний прес
26. Сухі поцілунки.Дорослі чоловіки нюні не розпускають.
27. Коли ти, перед тим як лягти, знімаєш наручний годинник який так спритно висмикують волоски і боляче шкрябаются.
28. Коли тобі можна відверто висловити свої бажання, навіть самі несподівані, не боячись при цьому, що ти смутишся або розвеселишся
29. Коли ти після оргазму не залишаєш її тіло відразу А ще якийсь час продовжуєш рухатися. Коли ж ти виходиш, те робиш це не різко, а поступово.
30. Коли ти не лінуєшся знаходити в неї нові ерогенні зони Спробуй, наприклад, звернути увагу на складку в неї під сідницями і згин ноги під коліном.
31. Коли ти не комплексуєш із приводу розміру свого пеніса і тривалості її оргазму
32. Поза "догі-стайл" І це не дивно, тому що саме це положення природа обрала для полового акту практично всіх живих істот. Класична поза "чоловік зверху" - незручна для зачаття і досить обмежуючих партнерів у відчуттях - одержала таке поширення тільки після декількох сторіч, протягом яких за практикування будь-якої іншої позиції чоловік і жінка могли бути привселюдно страчені "за розпусту".
33. Кава у постіль ранком
34. Коли, розстебнувши на ній ліфчик, ти не залишаєш його бовтатися в неї на шиї, а видаляєш його цілком. І її трусики теж бажано знімати не з однієї ноги, а з обох
35. Секс у той час, коли їй трохи хочеться пісяти - у цей момент з ряду фізіологічних причин особливо ефективно відбувається стимуляція точки G - пускового механізму жіночого оргазму.
36. Коли в позі "жінка зверху" ти також виявляєш ініціативу - піднімаєш стегна над постіллю і рухаєшся в одному ритмі з партнеркою
37. Заплітання в коси її волося .Взагалі то багато жінок визнають, що розчісування та вкладення волосся викликає в них еротичні переживання. З наукового погляду це цілком з'ясовно: розчісування волосся збуджує нервові закінчення на шкірі голови, яких у жінок більше, ніж у чоловіків.
38. Твоя засмага. Навіть у темряві засмагла шкіра більш гладка на дотик
39. Коли ти входиш у неї повільно, сантиметр за сантиметром, рухаючись при цьому неритмічно Так, щоб вона не могла відгадати твої рухи і приготуватися до них. Ефект несподіванки підсилить її відчуття.
40. Чоловіка, що знають попередніх 39 речей без усяких там наукових порад…


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
Форум » Загальний » Інтим, і все що з ним повязано! » 40 речей, що дуже подобаються жінкам у ліжку...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz