Чт, 28.03.2024, 12.10.10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | 10 жіночих чудасій, які дратують чоловіків.... - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Ангелочок, Ksyha  
Форум » Загальний » Інтим, і все що з ним повязано! » 10 жіночих чудасій, які дратують чоловіків....
10 жіночих чудасій, які дратують чоловіків....
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Ср, 31.10.2007, 09.49.13 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
1. Непотріб у ванній кімнаті
Попурі з рожевого листя в горщиках, смердючі масла дерева Ши, цілі кущі м'яти, десяток мочалок у вигляді троянд, жаб і зайчиків – це лише мала частина того, чим здатна уставити ванну кімнату жінка. Дайте хлопцеві шматок мила і рушник - він залишиться задоволений. Одвічна потреба жінки в надлишку, що виявляється таким чином, доводить чоловіків до білого каління.

2. Шоппінг
Цілком можливо, що ви любите купувати шмотки не менше за вашу супутницю. Проте шоппінг з подругою – це справжня перевірка на терпимість для будь-якого чоловіка. Адже дівчина-то переміряє все до єдиних брюки, які тільки є на складі, кожного разу терзаючи вас питанням, чи досить ці штани тягнуть її велику дупу, а та блуза – підкреслює її прекрасний бюст?

3. Задушевні бесіди
Жінкам вічно потрібне підтвердження чоловічої любові. Оскільки більшість хлопців вважають за краще не розповсюджуватися про свої відчуття, їх подружкам час від часу необхідно з'ясувати, в якому напрямі рухається любовна думка партнерів. І все б нічого, якби для подібних розмов не вибиралися самі невідповідні моменти. Відразу після сексу, наприклад. Або під час фінального матчу Чемпіонату світу по футболу. Ну ось чи не дурки, а?

4. Манера спати.
Ніщо так не надихає жінок, як перспектива зігріти ваше ліжко. Вони ворочаються, лізуть обніматися і практично душать в обіймах. Коротше, геть позбавляють вас можливості нормально виспатися. У результаті, вона прокидається як огірочок, а ви вже і не лякаєтеся, знову побачивши в дзеркалі свої червоні від недосипу очі і опухлу морду.

5. Сльози.
Мачо не плачуть. Ну, хіба що, якщо кістки попереломают, або хтось супутникову тарілку з балкона згвинтить. Але жінки знають те, що недоступно чоловікам: сльози приносять полегшення. Велике полегшення. На це полегшення підсаджуються. Тому жінки, як завзяті наркомани, полегшуються з такою завидною постійністю, що ворогу не побажаєш. При цьому вони життєрадісно користуються тим, що щоб угамувати жіночі сльози, дурні чоловіки готові пройти всі круги пекла.

6. Тести в «Cosmo».
]Не погребуйте і погортайте абияк підбірку «Cosmo» своєї подружки. Запевняю вас, відчуття будуть не гірші, ніж від Hustler. Проходження нескінченних тестів про оральний секс, менструації і мастурбації приносить багатьом жінкам нез'ясовну насолоду. Мужиків від цього, як правило, нудить. Можливо, просто тому, що ми явно недооцінюємо рівень розбещеності наших дорогих жінок.

7. Геї.
Геї ніжно улюблені багатьма жінками. Вони їм ближче і зрозуміліше, ніж середньостатистичні гетеросексуали. З ними можна тріпатися про шмотки, лаки для нігтів і гелі для ванн. На їх доглянуті обличчя можна милуватися годинами. Тут нічого не попишеш. Терпіти таку подружку любимої – все, що вам залишається.

8. Квіти і шоколадки.
Чоловікам подобаються значні подарунки. Типу домашнього кінотеатру або нового плоского монітора. Все, що потрібне жінкам – маленькі підтвердження любові. Нам, чоловікам, ніколи не зрозуміти, чому кращим підтвердженням любові є липкі плитки шоколаду і в'янучі віники кольорів.

9. Глибинні сенси.
У житті будь-якої жінки наступає момент, коли вона починає шукати глибинний сенс того, що відбувається. Як правило, це виливається в поглиблене вивчення фен шуя або гороскопів. Жоден чоловік не став би шукати сенс життя в дешевій книжечці, написаній яким-небудь пройдисвітом по прізвищу Пупкин-Пятігорській.

10. Кері Бредшоу.
Схоже, героїня Сари Джессики Паркер є ідолом всіх жінок, що мешкають у великих містах. Вона дотепна, холоднокровна і бездоганно одягнена. Жодна жінка чомусь не помічає, що плюс до всього у неї манія величі, що вона палить як паровоз. Нічого сказати. Великий приклад для наслідування.


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
KsyhaДата: Ср, 31.10.2007, 18.07.17 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Модератори
Повідомлень: 397
Репутація: 8
Статус: Offline
я особисто не погоджуюсь з пунктом 6,7 і 10.А взагалі.........да ми такі,але ж ви нас любите!!!!!!!!!!!!!!!

Ты поступал так, верно?.. Ты покорялся обстоятельствам, потому что один в поле не воин. Нельзя быть не таким, как все.
Я был не прав. Я раскаиваюсь.
Но сказанное правда. Человеку надо быть как все.
Неправда. Человеку надо быть собой. Я должен нести ответственность за свой выбор, и я буду делать это. Я могу быть сильней толпы.
Зачем? Это так утомительно. Это так опасно…
Я — воин. Я не желаю отступать. Я не буду отступать. Я буду собой. Я буду сам по себе.
Игорь Ковальчук «Бастард»
 
TipДата: Ср, 31.10.2007, 20.01.57 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 44
Репутація: 1
Статус: Offline
Наприклад мені найбільше неподобаються коли плачуть, особливо тоді коли причина плачу є смішною. Це тільки злить і не викликає ніякого жалю да них.

Кучму геть!!!!:)
 
Zarino4kaДата: Чт, 01.11.2007, 00.18.13 | Повідомлення # 4
Сержант
Група: Провірені користувачі
Повідомлень: 35
Репутація: 2
Статус: Offline
мда...., ці правила повний бред, хтось їх придумав лише задля розваги і сміху biggrin

Красива жінка сама себе стереже, некрасиву повинен стерегти чоловік.
Абхазьке прислів'я.
 
NeformatДата: Чт, 01.11.2007, 10.43.24 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Провірені користувачі
Повідомлень: 78
Репутація: 3
Статус: Offline
Quote (Zarino4ka)
мда...., ці правила повний бред, хтось їх придумав лише задля розваги і сміху biggrin

100% правда


Perfice te
 
АнгелочокДата: Чт, 01.11.2007, 18.57.40 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Модератори
Повідомлень: 189
Репутація: 6
Статус: Offline
мдаааа... особисто я не побачила в цих 10 пунтках нічого,що могло б нагадати мені себе.... то все просто маразм, я так вважаю...

Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими...

Ніцше
 
Форум » Загальний » Інтим, і все що з ним повязано! » 10 жіночих чудасій, які дратують чоловіків....
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz