Ваша думка про форум!
|
|
©А_Ќ©Љ©Ђ©Ќ | Дата: Пт, 26.10.2007, 18.24.58 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 9
Статус: Offline
| Я старався,робив,.....а вам сподобалось?
Майбутнє, якого ми боїмося, перетворюється в теперішнє, яке ми не любимо а потім в минуле, яке ми обожнюємо.
|
|
| |
Neformat | Дата: Сб, 27.10.2007, 16.13.03 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Провірені користувачі
Репутація: 3
| МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!сподобалось....але шаблон попередній мені більше подобався........
Perfice te
|
|
| |
©А_Ќ©Љ©Ђ©Ќ | Дата: Пн, 29.10.2007, 09.38.42 | Повідомлення # 3 |
Admin
| Quote (Neformat) МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!сподобалось....але шаблон попередній мені більше подобався........ ДЯк........не я виставив 2 свої роботи,тепер Вам рішати який дизайн ставити.............. Переможе більшість!
Майбутнє, якого ми боїмося, перетворюється в теперішнє, яке ми не любимо а потім в минуле, яке ми обожнюємо.
|
|
| |
Ksyha | Дата: Ср, 31.10.2007, 21.33.05 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 8
| САйТ класний,ця тема з зірочками мені найбільше подобається
Ты поступал так, верно?.. Ты покорялся обстоятельствам, потому что один в поле не воин. Нельзя быть не таким, как все. Я был не прав. Я раскаиваюсь. Но сказанное правда. Человеку надо быть как все. Неправда. Человеку надо быть собой. Я должен нести ответственность за свой выбор, и я буду делать это. Я могу быть сильней толпы. Зачем? Это так утомительно. Это так опасно… Я — воин. Я не желаю отступать. Я не буду отступать. Я буду собой. Я буду сам по себе. Игорь Ковальчук «Бастард»
|
|
| |
©А_Ќ©Љ©Ђ©Ќ | Дата: Вт, 06.11.2007, 00.45.51 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Тепер маєте третє оформлення)
|
|
| |
Ksyha | Дата: Пт, 09.11.2007, 22.20.28 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
| Постав назад зірочки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ты поступал так, верно?.. Ты покорялся обстоятельствам, потому что один в поле не воин. Нельзя быть не таким, как все. Я был не прав. Я раскаиваюсь. Но сказанное правда. Человеку надо быть как все. Неправда. Человеку надо быть собой. Я должен нести ответственность за свой выбор, и я буду делать это. Я могу быть сильней толпы. Зачем? Это так утомительно. Это так опасно… Я — воин. Я не желаю отступать. Я не буду отступать. Я буду собой. Я буду сам по себе. Игорь Ковальчук «Бастард»
|
|
| |
SNIZHOK | Дата: Пт, 11.01.2008, 19.47.09 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 2
| ..які зірочки??????? __ Нормальний форум..таких в неті тисячі ...
|
|
| |
Ksyha | Дата: Пт, 11.01.2008, 19.55.36 | Повідомлення # 8 |
Генерал-майор
| Quote (SNIZHOK) ..які зірочки??????? Оформлення таке було..........все в зірочках.....
|
|
| |
Marian | Дата: Сб, 19.04.2008, 21.16.23 | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Ти суперово оформив сайт, але треба кучу народу. Може зробити якусь рекламку???
Життя як волосок у сраці - коротке, покручене і завжди у гімні
|
|
| |
SNIZHOK | Дата: Чт, 01.05.2008, 19.51.58 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| 2 Marian роби ..це ніхто не забороняв )
|
|
| |
©А_Ќ©Љ©Ђ©Ќ | Дата: Сб, 10.05.2008, 22.26.33 | Повідомлення # 11 |
Admin
| Quote (Marian) Ти суперово оформив сайт, але треба кучу народу. Може зробити якусь рекламку??? Та ссилка є і в каталозі сайтів тернопільщини,і тд............. Друзів приводьте....... З України і не тільки)
|
|
| |
Marian | Дата: Пн, 19.05.2008, 22.06.48 | Повідомлення # 12 |
Полковник
| На мою думку було б прикольно замутити таку фішку: встановити музику на форумі... типу я захожу на форум і тут - бац- грає музика.
Життя як волосок у сраці - коротке, покручене і завжди у гімні
|
|
| |
SNIZHOK | Дата: Пт, 23.05.2008, 14.25.23 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Quote (Marian) На мою думку було б прикольно замутити таку фішку: встановити музику на форумі... типу я захожу на форум і тут - бац- грає музика. Я проти такої фішки..тому що по 1. всі люди різні і музику щоб влаштувала всіх ніяк не підбереш ..по 2. в мене фсегда коли за компом грає музика ..і не хочеться щоб ще в додачу щось лунало з форуму ... по 3. вона швидко почне дратувати ... по 4 . не в всіх безлімітний інет ...
|
|
| |
Anna-Karolina | Дата: Нд, 30.11.2008, 19.19.37 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
Репутація: 0
| Гарний форум!
|
|
| |
terbotu | Дата: Чт, 09.07.2009, 19.32.18 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
Репутація: 0
| сайт мені дуже подобається. я часто на нього заходжу.
Повідомлення відредагував terbotu - Чт, 09.07.2009, 19.33.17 |
|
| |