Сб, 28.02.2026, 01.04.03
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Як сказати лікарю що боїшся осуду - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Як сказати лікарю що боїшся осуду
kozeevkiril269Дата: Ср, 25.02.2026, 14.00.43 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Розумію що потрібно йти до лікаря, але дуже боюся почути осуд або лекцію про відповідальність. Чи є спосіб одразу дати зрозуміти лікарю що мені потрібна медична допомога а не моральні настанови? Хтось стикався з такою ситуацією?

makartaranovsДата: Ср, 25.02.2026, 20.11.39 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Розумію тебе дуже добре - страх осуду часто затримує звернення до лікаря набагато більше ніж сама процедура, і це велика проблема в нашій медичній культурі. Насправді питання переривання вагітності є рядовим медичним питанням і хороший лікар саме так до нього і ставиться - без особистих коментарів і оцінок твого рішення. Ти маєш повне право сказати при записі або на початку прийому що тобі потрібна медична допомога і ти не готова обговорювати особисті мотиви - нормальна клініка це сприйме абсолютно спокійно. Інформацію про підхід до пацієнток я дивилася ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ і мені сподобався тон - жодного морального тиску, лише медичні факти. У Світлані мій лікар від першої хвилини поводився виключно як медичний фахівець - жодних зайвих питань про стосунки чи причини рішення, лише те що стосується здоров'я. Після прийому я вийшла з відчуттям що мене поважають як дорослу людину - і це дуже важливо. Якщо при першому дзвінку відчуваєш некомфортне ставлення - просто шукай іншу клініку, ти маєш на це повне право.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz