| shit | Дата: Сб, 13.12.2025, 07.43.19 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Перше враження від сайту часто визначає, чи залишиться потенційний клієнт. Коли я зайшов на сторінку https://mebel-24.com.ua/uk/kuhni/ , мені одразу кинулося в очі логічне структурування. Усе розбито на зрозумілі блоки: кухні економ, кухні на замовлення (класика та модерн), а потім додаткові меблі. Це дуже зручно, адже ти відразу розумієш, який шлях тобі підходить: готове рішення або індивідуальний проект. Мені, як людині, що цінує чіткість, це сподобалося. Крім того, на сторінці є фільтри за ціною та краплинки з акційними пропозиціями, що дозволяє швидко звужувати коло пошуку. Опис категорій не маркетингово-заїжджений, а інформативний: пояснюється, що таке «Економ Стандарт», які переваги у індивідуального виробництва. Це виховує клієнта і допомагає йому прийняти обґрунтоване рішення. Також важливо, що є прямі заклики до дії: «замовити дизайн-проект», «зателефонувати». Сайт не просто каталог, а інструмент, що веде користувача від вибору до замовлення. Це свідчить про продуманість сервісу в цілому.
|
| |
| |