Нд, 30.11.2025, 22.16.54
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | клімат-контролем у пташнику - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
клімат-контролем у пташнику
dolgonosov_vyacheslavДата: Нд, 19.10.2025, 16.10.43 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто має досвід з автоматизованим клімат-контролем у пташнику — реально воно допомагає зменшити витрати на обігрів і вентиляцію? Цікаво, чи система сама адекватно реагує на зміни вологості та СО₂, чи все одно треба постійно контролювати вручну, щоб не було перегріву або застою повітря

freemium_templatesДата: Ср, 22.10.2025, 14.04.53 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Так, мав досвід із системою автоматизованого клімат контроль в пташнику https://ventura.com.ua/kontrolery-mikroklimatu/ — і мої враження доволі позитивні. Після впровадження контролера мікроклімату (температура, вологість, CO₂) витрати на обігрів і вентиляцію справді зменшилися: система сама вмикає обігрів або вентиляцію, коли датчики показують відхилення від встановлених параметрів. Проте — одразу зазначу: це не означає, що можна забути зовсім про ручний контроль. Я передбачив регулярні моніторинги (щодня або кожні кілька годин), бо пристрій не завжди враховує всі нюанси (наприклад, локальні перегріви або застій повітря біля групи поголів’я). Загалом — помітна економія + зручність, але потрібний контроль-запас.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Хостинг від uCoz