Нд, 30.11.2025, 20.24.25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Відгук про Servizio - кейтеринг у м. Івано-Франківськ - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Відгук про Servizio - кейтеринг у м. Івано-Франківськ
mariiashevchenko09Дата: Нд, 12.10.2025, 16.30.01 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт всім!
Нещодавно мала можливість скористатися послугами кейтерингової компанії Servizio у м. Івано-Франківськ, і хочу поділитися своїм досвідом. Компанія працює понад 10 років і пропонує повний спектр кейтерингових послуг – від доставки готової їжі до організації фуршетів, банкетів та корпоративних заходів.Що мені сподобалось:
  • Різноманітне меню – фуршетні та банкетні страви, FoodBox для зручної доставки, комплексні бізнес-ланчі.
  • Якість їжі – усе свіжо, смачно, естетично подано. Особливо відзначу качку та хумус – неймовірно смачні.
  • Організація подій – команда враховує всі деталі, швидко реагує на побажання клієнтів.
  • Зручність замовлення – можна оформити доставку на будь-яку локацію в місті.
  • Клієнтський сервіс – привітні, уважні, оперативні у відповіді на запити.

Користуючись сайтом https://servizio.com.ua/ легко ознайомитися з усім меню, цінами та варіантами послуг. Також на сайті є блог з корисними порадами для організації заходів.Рекомендую Servizio всім, хто шукає якісний кейтеринг у Івано-Франківську – як для невеликих свят, так і для масштабних корпоративних подій. Моя подія пройшла на висоті завдяки їхній професійності та смаку страв!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Хостинг від uCoz