Чт, 26.02.2026, 14.49.18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | CBD в Україні - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
CBD в Україні
ЛинаДата: Чт, 30.01.2025, 19.50.53 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хтось володіє інформацією стосовно виробників CBD в Україні, які офіційно працюють на ринку та продають товари відповідно до назначення лікаря? Чорні ринки мене не цікавлять.

MedvedДата: Чт, 30.01.2025, 19.54.33 | Повідомлення # 2
Сержант
На відміну від багатьох європейських країн, дані товари на нашому ринку представлені не у великому асортименті. Але це ж не цукерки, які підбирають за смаком. Тут головне, щоб ці препарат виконували своє медичне призначення. Тож, про Cannabis бренди в Україні ви можете детальніше почитати тут https://www.cbdoil.com.ua/cbd-cannabis-бренди-в-україні/ . Скажу вам як людина, що вживала ці засоби для подолання панічних атак, що вони дієві. Зараз їх не вживаю і вже тривалий час у мене не виникає жодних відхилень.

ЛинаДата: Чт, 30.01.2025, 19.57.16 | Повідомлення # 3
Рядовий
Знаєте, я пишу це повідомлення, а в самої якесь не дуже приємне відчуття. Ніби я роблю щось не дуже хороше. Але ж зараз вживання цих засобів за призначенням лікаря дозволене. І знаю випадки терапії іншими препаратами, коли було просто жахливе звикання. Дуже шкода, що у нашій свідомості все так запущено і ми дуже схильні до орієнтації на суспільну думку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz