Пн, 16.03.2026, 06.21.06
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Болезнь - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Болезнь
obogadkoДата: Чт, 20.04.2023, 14.54.50 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Поставили мне ,скажем так ,болезнь которую не берутся лечить у нас в Украине,денег не так много чтоб лечиться за границей,скажите как быть в такой ситуации?

smilavskaa36Дата: Пт, 21.04.2023, 11.08.41 | Повідомлення # 2
Рядовий
А что это за заболевание,если не секрет? Вообще серьезные проблемы со здоровьем я бы советовал лечить за границей,например в Израиле,это конечно если позволяет финансовая сторона,а так как правило,умираем без лечения на родине так как таких бабок для лечения в другой стране попросту нет

karaule37Дата: Пн, 24.04.2023, 10.39.00 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дивлячись який вам поставили діагноз. По-перше, вам би перевірити ще раз його в іншого фахівця і здати повторно всі аналізи. Якщо ви дійсно дбаєте про своє здоров'я і не шкодуєте на нього грошей, тоді можу порекомендувати звернутися в медичний центр Анадолу в Туреччині ось їх сайт https://anadolumedicalcenter.com.ua/ , який зараз входить в десятку кращих клінік світу. Там вам точно проведуть якісне обстеження на сучасному медичному обладнанні i або підтвердять діагноз або спростують, там же зможете і лікування пройти, яке впевнена на 100% Вам допоможе, тому що буквально рік тому вони мені врятували життя.

spamergodaДата: Вт, 25.04.2023, 20.06.38 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
спасибо

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz