|
Хочу поработатьтаксистом
|
|
| borisbekarev119 | Дата: Нд, 03.10.2021, 22.40.26 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я хочу поработать таксистом в Киеве. Я сейчас у сестры живу,и у нее на нее сидеть не хочу. Город знаю хорошо, но вот машины нет. Вот думаю, может подержанную купить, но на хорошую денег не хватает.
Повідомлення відредагував borisbekarev119 - Нд, 03.10.2021, 22.50.55 |
| |
| |
| dmitriysarov9 | Дата: Нд, 03.10.2021, 22.52.19 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
| Зачем вам покупать машину, может вы поработаете таксистом какое-то время, и вам не понравится. Я вам советую на первых порах устроиться водителем в такси, или взять в аренду машину. Посмотрите в компании Редрайв, они дают машины под такси https://rentdrive.ua/arenda-avto-pod-taksi-v-kieve/ , а потом, когда поработаете, и поймете, что вас эта работа устраивает, то купите себе машину, которая вам нравится.
|
| |
| |
| PetyaLogkin | Дата: Вт, 12.10.2021, 22.11.52 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| Я считаю, что можно купить подержанную.Потом, если она вас не устроит, то продадите и все, никаких проблем не будет.
|
| |
| |
| polina999www15 | Дата: Пн, 02.12.2024, 07.47.46 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| Тут кожен саме може обирати на свій смак. Адже, не саме головне мати останню модель автомобіля, щоб на ній заробляти. Головне, щоб вона була безпечна та надійна. І ви можете потім для себе подивитися саме і роботу, якщо вже вирішили, що на автомобілі хочете заробляти. Я залишу посилання на службу таксі, в якій ви точно зможете для себе знайти все необхідне. І при цьому, вам краще по своєму місту дізнатися. Так робота в таксі Львів https://opti.global/jobs_uk-lviv саме по цьому посиланню описана.
|
| |
| |
| mailunimov | Дата: Вт, 13.01.2026, 14.55.46 | Повідомлення # 5 |
|
Рядовий
| Які основні обов’язки та реальні щоденні виклики має водій, який працює на авто компанії, з урахуванням графіка роботи, відповідальності за технічний стан автомобіля та дотримання правил дорожнього руху? Цікавить, як зазвичай поєднується виконання маршрутів із додатковими завданнями, такими як ведення документації, спілкування з клієнтами або диспетчером, а також як вирішуються нестандартні ситуації на дорозі чи позапланові зміни в маршруті.
|
| |
| |