Пн, 09.03.2026, 23.59.20
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Дуже люблю сирники по домашньому, поділіться рецептом - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Дуже люблю сирники по домашньому, поділіться рецептом
alvianghontsa74Дата: Пн, 22.02.2021, 17.47.57 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата-господині, поділіться з холостяком порадою,як приготувати смачні сирники по домашньому, дуже вже люблю я це страву. Є свій
улюблений рецепт, але хочеться спробувати щось новеньке.

OksiKДата: Пн, 22.02.2021, 18.00.28 | Повідомлення # 2
Рядовий
Теж обожнюю всілякі смаколики з сиру — печиво,торти, запіканки. Найпростіша і швидка страва — сирники по-домашньому, але мені
довелося перепробувати багато варіантів їх приготування, поки не знайшла
ідеальний для себе рецепт — мінімальна кількість борошна і ніяких розпушувачів
та соди. Результат ідеальний — апетитні, рум'яні сирники з правильною
консистенцією, на смак ніжні, прямо не відірватися).

Інгредієнти для сирників по-домашньому:
  • ·       сир (у мене знежирений, 2 пачки по 180 гр.) — 360 г;
  • ·       яйце куряче — 1 шт;
  • ·       цукор — 2 ст. л;
  • ·       ванільний цукор — 1 ч. л;
  • ·       сіль — за смаком;
  • ·       борошно пшеничне — 30 г;
  • ·       олія — ​​2 ст. л;
  • ·      цукрова пудра (за бажанням, на присипку.) — 1 ч. л.

Сир розминаємо товкачем для картопляного пюре.До сиру додаємо яйце, цукор, щіпку солі, ванільний цукор — добре перемішуємо.Всипаємо просіяне борошно. Добре перемішуємоложкою, тісто виходить досить липким. У плоску тарілку насипаємо 3-4 столових
ложки борошна.Мокрими руками формуємо кульки з тіста в кількості 6 шт. Викладаємо їх на тарілку зборошном.Акуратно обвалюємо кожну кульку в борошні, трохи притискаємо формуючи рівний сирник. Викладаємосирники на добре розігріту пательню з олією.Зменшуємо вогонь до нижче середнього (не робіть вогонь занадто слабким — сирники распливутся) іобсмажуємо сирники по 4-5 хвилини з кожного боку до утворення рум'яної
скоринки.Готові сирники викладаємо на серветку,посипаємо цукровою пудрою. Сирники по-домашньомуготові. Швидко і просто, а головне дуже смачно!Сирники смачні як в гарячому, так іохолодженому вигляді, зі згущеним молоком, цукровою пудрою, варенням або просто
так! Пригощайтеся!А ось ще 3 цікавих рецепти, як готувати сирники по домашньому — https://pani.best/pravylni-syrnyky-3-najsmachnishykh-retsepty/  — з манкою, класичні та дієтичні на пару. Пробуйте будь-який з цихрецептів, який вам сподобається. Насолоджуйтесь смачними стравами, дивуйте
своїх близьких і гостей.

resaje8963Дата: Пт, 26.02.2021, 23.05.24 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я також їх обожнюю. До речі, я багато цікавих рецептів вивчив виконуючи ачівки в мобільному додатку LaWay. Це якась нова соціальна гра. Як це працює: завантажую додаток https://laway.app/ і змагаюсь зі своїми друзями виконуючи різні цікаві завдання за які отримую ачівки. І от декілка разів у мене було завдання приготувати щось нове, так я і вивчив нові рецепти. Цікаво і може розбавити сірі дні.

Повідомлення відредагував resaje8963 - Пт, 26.02.2021, 23.07.28

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz