Вт, 31.03.2026, 08.06.14
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Чи варто брати б/у японський мінітрактор? - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Turboblack  
Чи варто брати б/у японський мінітрактор?
ingafrollovaДата: Пт, 27.03.2026, 15.15.46 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть, будь ласка, хто мав справу з б/у японськими мінітракторами? Думаю взяти для невеликого господарства, але трохи хвилююсь, чи не буде проблем із технічним станом і чи взагалі такі трактори виправдовують свою ціну. Потрібен варіант для обробки землі, перевезення невеликих вантажів і роботи з навісним обладнанням. Хотілося б щось надійне, щоб не довелося постійно ремонтувати. Можливо, хтось уже купував і може поділитися реальним досвідом?

xkristinaxbondДата: Пт, 27.03.2026, 15.57.12 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Я якраз минулого року купувала б/у японський мінітрактор через «Гідромаркет» https://hydromarket.com.ua/ua/g124627459-yaponskie-minitraktory тому можу розповісти зі свого досвіду. Якщо чесно, теж боялася, що буде “кіт у мішку”, але все виявилося набагато простіше — мені показали варіанти, пояснили стан техніки і допомогли підібрати модель під мої задачі. Трактор приїхав у хорошому стані, працює стабільно, без сюрпризів, спокійно тягне навісне обладнання і справляється з роботою на ділянці. Для мене це стало реально вигідним варіантом, бо нову техніку я б не потягнула, а тут отримала надійного помічника без зайвих переплат.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz