|
Нд, 02.02.2025, 04.07.13 |
Вітаю Вас Гість | RSS |
|
А як щодо української музики???
| |
Ksyha | Дата: Чт, 01.11.2007, 19.27.26 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 8
Статус: Offline
| Мені подобається гурт "Скай","Друга ріка".А ви як?
Ты поступал так, верно?.. Ты покорялся обстоятельствам, потому что один в поле не воин. Нельзя быть не таким, как все. Я был не прав. Я раскаиваюсь. Но сказанное правда. Человеку надо быть как все. Неправда. Человеку надо быть собой. Я должен нести ответственность за свой выбор, и я буду делать это. Я могу быть сильней толпы. Зачем? Это так утомительно. Это так опасно… Я — воин. Я не желаю отступать. Я не буду отступать. Я буду собой. Я буду сам по себе. Игорь Ковальчук «Бастард»
|
|
| |
Manijak | Дата: Чт, 01.11.2007, 19.36.15 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
Група: Провірені користувачі
Репутація: 1
| Колись трохи скай подобалися. Не подобається зараз жодна. В них музика примітивна. І взагалі не до душі мені вона.
|
|
| |
Ksyha | Дата: Чт, 01.11.2007, 19.59.49 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 8
| Quote (Manijak) Колись трохи скай подобалися. Не подобається зараз жодна. В них музика примітивна. І взагалі не до душі мені вона. я маю на увазі укр.музику в цілому
Ты поступал так, верно?.. Ты покорялся обстоятельствам, потому что один в поле не воин. Нельзя быть не таким, как все. Я был не прав. Я раскаиваюсь. Но сказанное правда. Человеку надо быть как все. Неправда. Человеку надо быть собой. Я должен нести ответственность за свой выбор, и я буду делать это. Я могу быть сильней толпы. Зачем? Это так утомительно. Это так опасно… Я — воин. Я не желаю отступать. Я не буду отступать. Я буду собой. Я буду сам по себе. Игорь Ковальчук «Бастард»
|
|
| |
fritz | Дата: Пт, 02.11.2007, 12.41.22 | Повідомлення # 4 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 2
| Карна, Фліт, Анна, Тол, Skinhate, Борщ, Bazooka Band, Їжачки сміються, Полинове поле, Трутні, Кому Вниз, Воплі Відоплясова(перші 2 альбоми), Безодня, Вій, 4в кпз, Audi Sile,Бульдозер та багато-багато іншого... І взагалі, українська альтернативна музика вийшла на новий якісно потужний рівень, такщо слухати є багато чого!!! Добавлено (02.11.2007, 12.41.22) ---------------------------------------------
Quote (Ksyha) Мені подобається гурт "Скай","Друга ріка".А ви як? Це однозначно - ПОПСА У ВСІХ ЇЇ ПРОЯВАХ!!!
|
|
| |
CLEVER | Дата: Пн, 05.11.2007, 00.14.06 | Повідомлення # 5 |
Сержант
Репутація: 0
| Quote (Manijak) В них музика примітивна. Примітивна музика в твого рамштайна якого ти слухаєш і тому подібних! а "скай" це нормальна музика яка ненапрягає і взагалі я думаю що це одна з кращих груп. А вцілому Українська музика як тільки зароджується так і тушиться - Лорак,Могилевська-бля..тільки назва що Українські співаки(а треків рос.мовою більше ніж укр.) Добавлено (05.11.2007, 00.14.06) ---------------------------------------------
Quote (Ksyha) Мені подобається гурт "Скай","Друга ріка".А ви як? ще хочу добавити Монтекрісто ,Холодне сонце.
Лишь вдоволь позанимавшись сексом,ВРЕМЕННО понимаеш,что ето неглавное. Чем меньше пишешь в инфе, тем меньше трахают мозг!!!
|
|
| |
©А_Ќ©Љ©Ђ©Ќ | Дата: Пн, 05.11.2007, 10.13.16 | Повідомлення # 6 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 9
| А мені з Укр. гуртів подобаются : Монтекрісто Кому в низ Сокира перуна От-вінта Mad-hets XL Мандри (стара група,але співає виключно Українською....) Ці Гурти не всі полюбляють,але радує мене те........ що в них немає пісень на різних мовах..... В них виключно Українська мова....
Майбутнє, якого ми боїмося, перетворюється в теперішнє, яке ми не любимо а потім в минуле, яке ми обожнюємо.
|
|
| |
Manijak | Дата: Пн, 05.11.2007, 13.04.43 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
Репутація: 1
| Quote (CLEVER) Примітивна музика в твого рамштайна якого ти слухаєш і тому подібних! По перше. ти не в курсі яку я музику слухаю, по друге я крім того шо слухаю, ще й пишу музику яка майже всім подобається. тому попрошу зі мною не сперечатися, бо в тебе нема тут козирів.
|
|
| |
vong | Дата: Нд, 11.11.2007, 18.20.02 | Повідомлення # 8 |
Полковник
Репутація: 2
| Скай Плач Яремії те що слухаю з укр . музики
Життя прожити не поле перейти
|
|
| |
Neformat | Дата: Сб, 17.11.2007, 22.49.18 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
Репутація: 3
| я слухаю....різну українську музику.... Улюблені гурти: фліт ніагара карна от вінта
Perfice te
|
|
| |
CLEVER | Дата: Ср, 16.01.2008, 23.23.04 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Quote (Manijak) По перше. ти не в курсі яку я музику слухаю, по друге я крім того шо слухаю, ще й пишу музику яка майже всім подобається. тому попрошу зі мною не сперечатися, бо в тебе нема тут козирів. То що ти слухаєш я чув в тебе дома! а нарахунок того що ти пишеш музику-я радий затебе і нічого поганого чи доброго сказати неможу,хоча наврят чи вона майже всім подобається P/S тобіж ніхто в очі нескаже що це ацтой
Лишь вдоволь позанимавшись сексом,ВРЕМЕННО понимаеш,что ето неглавное. Чем меньше пишешь в инфе, тем меньше трахают мозг!!!
|
|
| |
Julia3w | Дата: Чт, 17.01.2008, 11.33.57 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
Репутація: 4
| С.К.А.Й. , Холодне сонце, - оригінальні і глибокі тексти Друга Ріка - драйвова музика, а концерти просто заряд енергії! Монте Крісто - пісні для душі Бумбокс - тексти повчальні. Сестри Тельнюк, Андріана, Платіна, Крихітка Цахес, Плач Єремії, Тартак.............. І взагалі україномовну музику дуже люблю,всього не перечислити.
I'm looking for a real human
|
|
| |
CLEVER | Дата: Чт, 17.01.2008, 19.32.34 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Монте Крісто - дайте силку хто маэ де можна скачати! Ще щось чув про новий альбом "СКАЙ"-як називається? хто чув???
|
|
| |
Julia3w | Дата: Чт, 17.01.2008, 19.41.05 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Quote (CLEVER) де можна скачати Не знаю,мені колись добрі люди дали їх пісні. Quote (CLEVER) новий альбом "СКАЙ"- називаєть "Планета С.К.А.Й.". Сама шукаю......
|
|
| |
CLEVER | Дата: Пт, 18.01.2008, 16.41.46 | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Julia3w, кароче найшов-скачав-послухав.... " Планета скай" мене розчарувала Почитати і скачати можна тут! Добавлено (18.01.2008, 16.19.29) --------------------------------------------- А вот прикольні пісеньки" Монте крісто" на вулицях Львова якщоб не ти Добавлено (18.01.2008, 16.41.46) --------------------------------------------- Холодне сонце Кліп ........Холодне Сонце - Відео - Тінь Кохання Треки 1.Тінь кохання 2.Будуть минати роки 3.Туди прийде він 4.небуде мрій 5.Сірий сон
Повідомлення відредагував CLEVER - Пт, 18.01.2008, 16.21.24 |
|
| |
Julia3w | Дата: Ср, 23.01.2008, 23.23.33 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| CLEVER, . Пісні Монте Крісто це щось! Особливо "Згадую", "Історія","Мені від тебе нічого не потрібно",....та взагалі ВСІ! А щодо Скаю...........дійсно драйвові пісні - це початкові варіанти теперішніх хітів. Скільки почуттів в тих піснях! А зараз то вже більшою мірою шоубізнесовий конвеєр. Хоча,вони всерівно молодці! Добавлено (23.01.2008, 23.23.33) --------------------------------------------- CLEVER, слухала я новий альбом скаїв. Мені сподобався. Особливо: "Дівчина в білому","Я здатен на більше", "Будь зі мною" Відрізняється від їх попередніх робіт. Є пісні такі,що не скажеш що то С.К.А.Й. виконує.
|
|
| |
|
Copyright MyCorp © 2025 |
Хостинг від uCoz |
|
|