Пт, 19.04.2024, 02.14.40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Тантрічний секс...Хто що знає? - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Ангелочок, Ksyha  
Форум » Загальний » Інтим, і все що з ним повязано! » Тантрічний секс...Хто що знає?
Тантрічний секс...Хто що знає?
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Пт, 26.10.2007, 10.34.18 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Тантра - система, метою занять якої є досягнення духовного екстазу, який збільшує знання, розширює свідомість, сприяє розумінню миру природи. Тантра відточує відчуття, розвиває здібності проникнення і відчуття. Засіб досягнення мети тантри - сексуальне задоволення, а на підготовчому етапі - спеціальні фізичні і психічні вправи. Тантра сприяє омолоджуванню тіла і розуму партнерів.

Крім того, з плотської точки зору процес статевого контакту в тантре має значні переваги перед стилем статевого контакту, характерним для Заходу. Оргазм у більшості чоловіків Заходу наступає в середньому через 2-5 хвилин після введення пеніса. При такій тривалості контакту випробувати задоволення повною мірою вельми складно. Тантра сприяє тривалості статевого контакту (від введення до оргазму) від півгодини до півтора годин, більшого ступеня насолоди і надзвичайної сили оргазму.

Тантра і йога мають багато загального і є завершеними психофізичними системами, направленими на фізичне і духовне вдосконалення людини (тому замість "тантра" можна застосовувати термін "тантра-йога"). У кожній з них є декілька шляхів досягнення мети (а цілі у них однакові - досягнення духовного екстазу, тобто кінець кінцем усвідомлення єдності всього сущого): у йогі - через діяльність, знання, любов до Бога, психічні вправи; у тантре - через звуки, зорові образи, статеві стосунки (статеві стосунки є в тантре найбільш ефективним засобом досягнення мети).

Чому тантра приділяє велику увагу статевим контактам чоловіка і жінки? По-перше, статеві відносини можуть відкривати двері в область підсвідомості (хоч і на вельми короткий час). По-друге, в стані найвищого сексуального екстазу у партнерів розчиняються бар'єри їх власної індивідуальності, з'являється здатність усвідомлення єдності всього, що існує у Всесвіті; свідомість розширюється (слово "тантра" є похідним від санскритського кореня "тан", що означає розширення), і потік знання переповнює розум (для стабільного досягнення такого екстазу потрібен певний підготовчий етап, що включає спеціальні вправи).

Тантрічеській секс вимагає виконання наступних умов.

1. Якщо ви освоюєте тантру або, вже освоївши, застосовуєте її в житті, ви повинні зупинитися на постійному партнері. Партнери можуть мінятися, але це повинно бути досить рідкісним явищем, бо ви повинні добре вивчити їх смаки, прихильності, звички (у тому числі і сексуальні).

2. Для занять і вправами, і статевими контактами (у тантре статеві контакти є, по суті, вправами, бо кінцевою метою яолового акту є не отримання задоволення, а, як було сказано вище, досягнення духовного Екстазу) повинні бути хороші умови, бо будь-який шум або чиєсь втручання може значно понизити ефективність занять. Краще займатися вправами і статевими контактами вдень, але загалом для занять прийнятно і нічний час.

3. Як було сказано вище, методом тантри є статева близькість, причому такої інтенсивності, що партнери розчиняють себе один в одному. Якщо партнери не будуть скрупульозно фізично чистими, їх органи чуття - нюх і смак - повстануть, і необхідного розчинення один в одному не відбудеться. Тому перед статевим контактом велику увагу слід приділити чистоті шкіри, порожнини рота (бажано очистити поверхню мови від нальоту пальцями або чайною ложкою), статевих органів.

4. Займаючись любов'ю, ви повинні бути повністю розкріпачені. Дозвольте собі плакати, закликати, кричати або стогнати під час мук сексуального екстазу (тому так важливо мати відповідні умови - кімната повинна мати хорошу звукову ізоляцію). Якщо ви не можете вільно займатися любов'ю, тоді тантра не. для вас.

5. Партнери сприймають і усвідомлюють статевий акт як цілком природне явище, що органічно вплітається в їх життя. Вони усвідомлюють дуалізм Всесвіту, що виражається в ін' - ян, в "плюсах" і "мінусах", жіночому і чоловічому. Для них статевий акт - це конкретне віддзеркалення сексуальності Всесвіту. Тому вони заперечують помилкове відчуття гріха або соромливості.

6. Статеві контакти в тантре, що включають: погладжування, сексуальні ігри і безпосередньо зносини, вимагають достатнього часу, принаймні 2-го годинника. Звичайно, можна розподілити час на всі етапи контакту, припустимо, 50, 20 і 30 хвилин. Але етапи сексуального контакту важко підпорядкувати певним тимчасовим рамкам, і тому планувати тривалість етапів контакту не слід (хоча орієнтир - 30 хвилин для безпосередніх зносин - повинен бути присутнім у вашій свідомості).

7. Рухи при статевих зносинах повинні бути легенями, без зусиль. Адже тантра відома ще як тантра-йога, а йога, щоб бути ефективною, виключає в більшості випадків напругу. Коли ви напружуєте тіло, у вас акумулюються побічні продукти втоми і ваша фізична витривалість знижується. (Напруга сприяє також швидшому настанню оргазму.) Крім того, рухи повинні виконуватися граціозно, ритмічно. Секс в тантре є як би танцем життя і повинен виконуватися так само елегантно, неначебто ви танцювали. Радійте потоку рухів, плавної реакції вашого тіла на дії партнера. Плавно переходите від одного руху до іншого так, щоб було непомітне, де кінчається одне і починається інше, і було б присутнє відчуття безперервної любові і розуміння. Коли ви навчитеся рухатися без зусиль, ви дошкулите, що втрачаєте відчуття часу, оскільки час в нашому розумінні - це послідовність подій, наступних одне за іншим. А втрата відчуття часу, що проходитьведе до розчинення партнерів один в одному і, кінець кінцем, до екстазу.

У тантре статевий акт повинен бути подовженим, що вимагає безперервних фізичних зусиль і використання м'язів, які сучасні чоловіки і жінки рідко тренують і розвивають. Вправи робляться по 10 хвилин в день (вранці) протягом 1-2 місяців, потім їх потрібно виконувати 1 раз по 10-20 хвилин в тиждень. Вправи краще всього виконувати на відкритому повітрі, а якщо ви їх виконуєте в кімнаті, то робіть це перед дзеркалом. Після вправ слід розслабитися в положенні лежачи на 7-10 хвилин.

1. Лягти на підлогу обличчям вниз, передпліччя і долоні з боків грудей. Напружуючи м'язи спини, піднімаємо груди і відкидаємо голову назад, дивлячись в стелю. Виконувати вправу 3 рази.

2. Стать біля стіни, п'яти, сідниці і спину стосуються стіни. Все тіло розслаблене, особливо м'язи сідниць. Стисніть сідниці, втягніть живіт, так щоб таз піднявся і випнувся. При цьому тільки сідниці втрачають контакт із стіною. Через 5-10 секунд розслабитися. Повторіть 3 рази.

3. Стать до стіни. Стіни стосуються тільки лоб і груди. Ноги злегка розставлені, коліна злегка зігнуті, пальці ніг злегка відсунули від стіни. Спробуйте підняти таз якомога вище по стіні, не піднімаючись на шкарпетках. Повторіть 3 рази.

4. Сядьте на підлогу, ноги витягнуті, руки на колінах. Поперемінно напружуйте м'язи сідниць, щоб вони "тягнули" вас по підлозі вперед, спочатку з одного боку, потім - з іншою. При русі злегка згинайте коліна, але випрямляйте їх перед кожною напругою. (Ця вправа ефективно не тільки для зміцнення м'язів, використовуваних в статевих зносинах, але і для зменшення розмірів стегон і сідниць.) Повторіть 3 рази.

5. Стоячи, ноги розставлені на 30 см, зробіть упор на п'яти. Обертайте шкарпетки ніг всередину, потім у зворотний бік. Зробіть 7 рухів (туди і назад). Потім перемістіть вагу на шкарпетки і обертайте п'яти всередину, а потім у зворотний бік. Зробіть 7 рухів.

Вправи по збільшенню сприйнятливості органів чуття сприяють розчиненню партнерів один в одному і розширенню їх свідомості. При виконанні вправ ми зміщуватимемо центр свідомості на кожний з органів чуття. Щоб легше було це робити у вправах по збільшенню сприйнятливості органів чуття, відпрацюємо переміщення свідомості як окрему вправу. Припустимо, що ви хочете перемістити центр свідомості, що знаходиться у області голови, в кісточку вашої ноги (припустимо, правої ноги). Закрийте очі і уявіть, що права нога росте з верхівки вашої голови; кісточка - в центрі голови, далі піднімаються вгору литки, коліно, стегно, пахова область і вся решта тіла з головою, зменшеною в розмірах відстанню і що упирається в блакитне небо. Утримуючи цей образ якийсь час і уявляючи, що підйом стопи і пальці ноги виходять там, де знаходяться очі і ніс, а п'ята виступає з потилиці, ви спочатку, можливо, відчуєте запаморочення і ваша картина затуманиться і поблйокне, повертаючи свідомість в голову. Але ви відмітите, що права кісточка потепліла і в ній відчувається колення. Ця вправа не є важкою, просто потрібні певні навики. Тому після декількох спроб ви зможете утримувати образ протягом декількох хвилин; і чим сильніше відчуватиметься теплота і колення, тим більшого успіху ви добилися в зсуві свідомості.

Перейдемо безпосередньо до вправ по збільшенню сприйнятливості органів чуття.

Почнемо з дотику. Візьміть п'ять зразків різних тканин (шматочки вельвету, шерстяної тканини, бавовняної, шовкової, синтетичної). Подивіться, поторкайте їх, прагнучи запам'ятати їх текстуру, потім закрийте очі, перемішайте їх і за допомогою пальців рук "-постарайтесь визначити, до якого шматочка тканини ви доторкаєтеся. Тепер попросите партнера, щоб він провів по черзі кожним шматочком тканини по якій-небудь вашій голій ділянці тіла. Постарайтеся визначити, яким шматочком тканини до вас доторкнулися. Якщо виникнуть труднощі в розпізнаванні шматочків тканини, перемістіть центр вашої свідомості в ту ділянку тіла, яким ви намагаєтеся розпізнати предмет.

Перейдемо до слуху. Слухаючи камерну музику, що виконується на 3-5 інструментах, спробуйте виділити гру одного інструменту, тобто ви повинні стежити за виконанням партії на цьому інструменті, неначебто стежили за голосом вашого хорошого співбесідника, який веде розповідь серед багатьох інших розмовляючих осіб. Потім таким же чином виділяйте гру інших інструментів. Прогуляйтеся пізно увечері по спокійній дорозі і відзначайте всі почуті вами звуки. Через два дні спробуйте відзначити додаткові звуки. Пізно увечері закрийте двері кімнати, вимкніть світло і постарайтеся прослуховувати всі звуки тиші: звуки дихання, биття вашого серця, звуки в горлі при ковтанні та інші.

Для відробітку сприйнятливості зору працюємо з кольором. Якість будь-якого кольору визначають відтінок, світлотінь (щільність) і хроматична гамма. Відтінок має відношення до основного кольору. Так, червоний колір має темно-червоний, яскраво-червоний, каштановий, розйвий відтінки.' Світлотінь відображає світлу або темну тональність відтінку. Хроматична гамма відноситься до інтенсивності відтінку. Подивіться на кольорову репродукцію якого-небудь старого майстра. Складіть перелік кольорів, різних відтінків, щільності і хроматичної гамми. Потім подивитеся на репродукцію через збільшувальне скло і порівняєте, скільки ще колірних нюансів ви не визначили в першому випадку. Наступного разу візьміть іншу репродукцію і проведіть такий же експеримент. Робіть вправу протягом тижня. Поступово визначення колірних нюансів буде успішнішим. Поупражняй-тесь в своїй кімнаті. Визначте, які кольори стін і предметів можна перерахувати. Повторіть це ще кілька разів, порівнюючи результат з попередніми спостереженнямі.

Знайдіть шість предметів з різними, але не різкими запахами і відточуйте нюх. Можна узяти туалетне мило, підсмажений шматочок хліба, апельсинову кірку, лимонну кірку, щіпку тютюну, щіпку крохмалю. Розкладіть їх на столі і понюхайте кожен предмет окремо, щоб одержати ясне уявлення про аромат кожного. Коли ви вже будете упевнені, що добре можете розрізнити кожен запах, зав'яжіть очі і попросіть партнера піднести піднос зі всіма предметами до вашого носа. Визначте предмети по запаху. Коли ви вгадуватимете чотири предмети з шести, спробуйте, щоб предмети були згруповані по два, тобто будуть утворені три групи предметів. Понюхайте їх із зав'язаними очима і спробуйте визначити складові елементи кожної групи. Потім постарайтеся визначити складові елементи двох груп (у кожній групі по 3 предмети).

Перед кожним заняттям по відробітку сприйнятливості смаку потрібно почистити рот і мову, прополоскати рот прохолодною водою. Покладіть в стакан з водою трохи цукру, перемішайте, щоб цукор розчинився. Спробуйте на смак. Якщо не відчуєте смаку цукру, додайте ще небагато, перемішайте і знову спробуйте. Відмітьте, скільки цукру повинне бути, щоб ви відчули його смак у воді. Повторіть такий експеримент з сіллю, а потім з соком лимона. Робіть вправи щодня до тих пір, поки ви не зможете розрізняти половинну від первинного кількість цукру, солі і лимона.

Метою нижченаведених вправ є вироблення чуйності до дуальності (сексуальності) всього всесвіту.

Так само, як в світі немає нічого мертвого, в ньому немає нічого середнього роду. Все, що характеризується округлістю, м'якістю, міжгір'ям, впаданням, засмоктуванням (тепла округлість електролампи, ніжний дотик вітерця до вашої щоки, тріщина в землі, дощова вода, що стікає по водостоку), - все це жіноче. Все, що виступає, незграбно, обдирає, б'є струменем (жорстка поверхня металевої заготівки, забивана в землю паля, брандспойт, що викидає воду на асфальт), - чоловіче. Потрібне в кожній жінці бачити жіночність, в кожному чоловіку - чоловіче начало і розрізняти жіноче і чоловіче начало у всьому, що вас оточує. Наприклад, стовбур дерева ви можете представити як округле стегно жінки, повітряні кулі, що розгойдуються, - як пружні грудям дівчата, синтетичний килимок - як волосся на грудях чоловіки. Додайте до таких уявлень, які ви можете створювати як би будучи схожим (дорогою додому або на роботу, на вечірній прогулянці, а іноді і удома, коли ви приходите з роботи і переодеваєтесь), вправи, які будуть дані нижче, і ви поступово прорвете розумові перешкоди і побачите дійсну реальність всесвіту, що виражається дуальністю (сексуальністю) всього у Всесвіті. Колір, запахи, звуки, смакові відчуття і дотик речей стануть яскравішими, і ви станете посміхатися тільки з тієї простої причини, що живете. Люди, що встали на шлях. тантри, повинні жити як би в тій, що б'є ключем, весняній лихоманці, що ніколи не закінчується, любові до всього, що є в світі. І до цього вони можуть прийти через вироблення чуйності до сексуальності всесвіту.

Все це не означає, що тантріст вічно сексуальне збуджений. Для нього абсолютно байдуже, чи доступний йому сексуально в даний момент яка-небудь людина. Головне для тантріста - побачити сексуальну красу у всьому, що його оточує (виходячи з дуальності всесвіту). У практичній площині це уміння побачити сексуальну красу у всьому є необхідним кроком по шляху придбання здатності духовного екстазу.

Перша вправа виконується в розслабленому стані, краще всього в ліжку, перш ніж заснути. Уявіть, що ви, голий, лежіть в човні, що пливе за течією річки. Теплий сонячний день, блакитне небо з розкиданими купками хмар. Човен поволі пливе під нависаючими над річкою вітками дерев. Слухайте звуки води, що плескалася по бортах човна, дзижчання бджіл на заповнених кольорами лугах, мимо яких протікає річка. Відчуйте запахи у ваших легенях і відчуйте їх приємний букет на мові. Почувствуй^ ті тілом тепла дія сонячного світла і прохолодне - тіні, легкий подих вітерця, а також жорсткі конструкції човна. А зараз уявіть, що ваш партнер пливе разом з вами, лежить в голому вигляді у ваших обіймах. Необов'язково ворушити руками, щоб виразніше відчути тіло вашого партнера: упевніться в його присутності за допомогою ваших органів чуття: відчувайте його аромат, звуки дихання; відчувайте дотик до вашого тіла шкіри, волосся партнера. Можливо, що із-за яскравості уявлень ви відчуєте легке бажання. Не перешкоджайте цьому, але і нічого не робіть. Хай ваше збудження стане частиною чутливого сприйняття сцени, що представляється.

Дайте можливість човну пливти - пливіть, пливіть, поки не зануритеся в сон.

Вправа виконується щодня протягом 5-7 днів (звичайно за цей час уявна картина подій стабілізується). На 5-7-й день картина подій може виникати без особливих зусиль, як би сама собою. При цьому в уявній сцені можуть виникати незначні події, але це не так важливо. Важливо інше: ніхто інший не повинен вторгатися у вашу картину, бо це ваша річка, вона віддалена від всіх сторонніх, і лише ви з партнером пливете по цій річці.

Через 5-7 днів використовуйте протягом тижня відпрацьовану картину подій як засіб розслаблення і заспокоєння. Для розслаблення необов'язково приймати положення лежачи, можна відновити відпрацьовану картину і в положенні сидячи. Для заспокоєння нервової системи (якщо ви стурбовані чим-небудь) можуть бути також використані пози лежачи і сидячи. І в цьому, і в іншому випадку потрібно пам'ятати, що недостатньо представляти картину подій. Ви повинні, наскільки можливо, відчувати запах, смак, дотик. (Чоловікам ця вправа корисно і в чисто сексуальному плані: воно навчить їх контролювати ерекцію, утримуючи еротичний елемент уявної картини в рамках фізичного контролю.)

Мета другої вправи - повністю ознайомитися з своїм тілом, навчитися з цікавістю дивитися на нього і одержувати від цього задоволення (і крім того, навчитися не соромитися свого тіла, відкинути сором і соромливість). Роздягніться і сядьте перед дзеркалом. Випряміться, щоб спина була пряма, підтягніть живіт, ноги розставте в сторони. Постарайтеся дихати глибоко, але без напруги, природно. Тепер подивитеся на себе чесно і без жодного сорому. Предстарьте собі, що ви не просто бачите себе як особу, індивідуальність: ви бачите уособлення своєї підлоги, чоловіка або жінку, Адама або Єву. Перенесіть вашу свідомість з області голови назовні: уявіть, що ви тайком підглядаєте за собою, захоплюючись тілом, відбитим в дзеркалі. Будьте щирі, вільні в оцінці, критичні і захоплені, якщо для цього є підстави.

Продовженням цієї вправи, другою його частиною, що виконується через 2-3 дні, є наступне. Представте своє голе тіло в установі, де ви працюєте. Ви за своїм робочим місцем. Представте зі всіма подробицями реакцію всіх присутніх. І знову картина повинна бути якомога наочніше, для чого використовуйте всі органи чуття: ви бачите перелякані погляди, чуєте вигуки і гуркіт падаючих стільців, відчуваєте одяг тих, що пробігають мимо вас людей, відчуваєте запахи духів або кави, чаю. Коли паніка досягне апогею, спокійно увійдіть до свого човна (уявіть, що річка тече крізь установу) і відправтеся знову в своє плавання подалі від людських очей, дрейфуйте поза часом, поза кінцевою метою, в світі і спокої.

Останньою вправою, що допомагає наблизитися до розуміння дуальності всього всесвіту, є вправа, що виробляє здатність проникати уявним поглядом крізь одяг людей. Представимо знову ваш спокійний дрейф в човні. Як тільки ви вийдете голими з човна (дрейф човна проходить через вашу установу) і присутні почнуть виражати свій переляк і здивування, включіть ваш внутрішній рентгенівський апарат (уявіть, що ви володієте таким апаратом) і просвітіть їх тіла крізь одяг. Ця вправа вимагає певного часу (2-3 тижні), щоб можна було добитися як би реального бачення голих людей. Через 5-6 хвилин залиште даних людей, повертайтеся в човен і продовжуйте свій дрейф.

Декілька вправ призначені для відробітку такого стану, при якому партнери духовно зливаються один з одним. Взаємне проникнення - це остання мить перед досягненням стану духовного екстазу.

Вправи бажано виконувати індивідуально, в одному і тому ж місці, щодня (на кожну вправу по 5-6 днів). Слід застерегти того, що займається від бажання досягти великих успіхів в цих вправах в порівнянні з своїм партнером. Річ у тому, що за допомогою цих вправ один з партнерів стає майже одержимим іншим, що важливе для досягнення стану екстазу в процесі статевого контакту, в якому як би розчиняється власне "я". Але одержимість повинна бути взаємною: чоловік повинен бути прив'язаний до жінки-партнера, як і вона до нього. Якщо не буде рівноваги в прихильності, один з партнерів (що має менший ступінь прихильності) може відчути неприязнь і навіть огиду до прихильності іншого і, як наслідок цього, захотіти розірвати відносини. Тому партнерам потрібно постійно обмінюватися відомостями про їх успіхи в цих вправах. Якщо досягнення одного перевищуватимуть досягнення іншого, партнеру, що досяг успіху, слід, припинити заняття і подождать відповідних успіхів іншого.


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Пт, 26.10.2007, 16.42.28 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Перша вправа сприяє розумовому розслабленню і відмежуванню вашого "я" від свідомості (що є першим кроком в контролі над думками). Сядьте в зручну позу і розслабте тіло, закрийте очі. Уявіть, що ви як би підвішені в повітрі над обширною рівниною. Поки ця рівнина в передсвітанковій темноті, але ви знаєте, що скоро з'явиться сонце і ви побачите ліс, поля і озера, русло річки, що звивається, віддалені дерева і гірський ланцюг. на горизонті. А зараз спробуйте відчути деталі картини, лежачої під покривом темноти: блиск водної гладіні річки і озер; вітерець, що ворушить траву; серпанок на вершинах горбів. Відчувши це, ви почнете усвідомлювати, що ваша свідомість може безперешкодно переміщатися по всьому ландшафту, як клаптик пуха. Незабаром ви заповнитеся відчуттям спокою, миру і тихої радості. На цій спокійній хвилі миру і радості, посміхаючись, підіть як би ще вище, і хай ця картина зникне з голови. Потім поволі виникне потік свідомості: спочатку з'являться думки про запомнівшіхся приємних для вас ситуаціях і емоції, пов'язані з ними; потім виникнуть думки, що породжують оптимістичні плани, пов'язані з цими ситуаціями, і подальший підйом настрою; потім потечуть думки про ваші життєві успіхи в результаті здійснення цих планів і подальший підйом настрою і гордості за себе.

У потоці свідомості яка-небудь думка рідко приходить до логічного завершення, оскільки вона породжує іншу думку, перш ніж з неї робиться який-небудь висновок. Вам не слід впливати або змінювати ваш потік свідомості. Залишайтеся в стороні від калейдоскопа думок і спокійно спостерігайте за ними. Саме ця ваша позиція є вірною; при такій позиції думки поступово, як би самі собою, будуть иссякать^ зникати.

Друга вправа підсилює вашу здібність до концентрації уваги на окремому предметі так, щоб він заповнив всю вашу свідомість. У зручній позі розглядайте будь-який предмет (олівець, монету, свій палець) протягом 3-4 хвилин. Погляд весь час повинен залишатися в межах предмету. Роздивляйтеся предмет вздовж і поперек, знаходьте все нові найдрібніші деталі. Через декілька днів сконцентруйте увагу на полум'ї свічки, поставленої перед дзеркалом. Ваша увага повинна захопити не тільки полум'я свічки, але і повітряний простір навколо неї: мерехтіння теплового випромінювання, "мікроскопічне" шелестіння вогню, слабкий запах горіння. Хай полум'я цілком заповнить ваші відчуття - ви повинні бачити вібрацію випромінювання, відчувати звук і запах горіння. Злийтеся з полум'ям, станьте ним, щоб воно було навколо вас. Ви самі - полум'я, і полум'я - це ви, ваше життя.

Третя вправа - з мантра-йоги. Багато століть назад стародавні індуси приділяли значну увагу неодноразовому повторенню священних імен і фраз. Виявляється, якщо багато разів повторити (або співати) ім'я якої-небудь людини, то може виникнути сильний енергетичний обмін між вами і ви зможете робити один на одного великий вплив. Ви можете сильно прив'язати цю людину до себе або самі прив'язатися до нього.

Сядьте у вільній, розслабленій позі перед полум'ям і, виключивши всі сторонні думки (вся увага повинна концентруватися на полум'ї), починайте співати ім'я свого партнера, додаючи повну силу кожному складу, концентруючи силу складів на різних частинах свого тіла (звук "и" повинен бути високим по тону, щоб порушити верхню частину черепа, при цьому ви повинні відчувати дзвін або колення на верхівці і в центрі голови; звук "э" заповнює вібрацією горло; при звуці "а" відчуйте резонування грудей; при звуці "о" направте увагу на стегна, і, якщо ви це зробите правильно, ви зможете відчути колення в тазовій області). Ім'я розтягується на один повний видих, але на кожен склад - рівний відрізок часу. Закінчивши вимову імені, зробіть вдих і знову багато разів повторіть. У перші 6-7 днів при співі імені виражайте склади ясно, з повною резонуючою силою. Наступні 7 днів робіть так: пропійте ім'я, як завжди, вголос 10 разів, а потім до кінця сеансу співайте в думках, прічем тривалість співу імені повинна співпадати з биттям серця (незабаром уявне проспівування імені не вимагатиме ніяких зусиль, стане підсвідомо виконуваною частиною вашого життя). Надалі (за два тижні після початку освоєння вправи) ви в думках співатимете ім'я всякий раз, коли у вас буде вільний момент або коли ви захочете розслабитися. У міру придбання навиків уявного співу імені ви виявите, що, по суті, не співаєте, а просто знаєте про те, що ваша пісня співається підсвідомо (на цій стадії ви зрозумієте, що ви торкнулися таких резервуарів спокою і безтурботності, про які не мали анінайменшого поняття).

У останній вправі ми навчимося так званому проникненню (втіленню). Крім того, що проникнення дозволяє нам перейти до стадії духовного екстазу при статевому контакті, воно є істотним компонентом духовного життя людини. Проникнення не виражає абстрактне співпереживання радості або болю іншого. Ні, це ваші власні засмучення, радощі і болі. Можна вважати, що ви заповнені проникненням, коли дивитеся на світ очима інших. Проникнення в наявності, коли ви задаєтеся питанням: "Як би я себе відчував на місці цієї людини?"

Сядьте в зручній позі перед дзеркалом в голому вигляді, поставте засвічену свічку перед собою так, щоб полум'я свічки було нижче за рівень очей. Поряд з свічкою помістите фото свого партнера і покладете поряд деякі його речі, які своїм виглядом і запахом нагадували б про нього. Горить тільки одна свічка, всі інші джерела світла вимкнено. Дихайте легко, вільно; розглядайте своє тіло і об'єктивно оцінюйте. Критикуйте його, захоплюйтеся їм, якщо є для цієї підстави, але гордитеся ним як тілом, що представляє вашу підлогу. Коли ваші відчуття будуть збуджені за допомогою самовихваляння, переведіть погляд на полум'я. Дивіться на нього і заповнюйте їм свій мозок: фіксуйте його форму, якість, колір, інтенсивність (полум'я - один з символів увязненої в нас сексуальної потужності, яку ви порушили, дивлячись з любов'ю на своє голе тіло). Тепер уберіть в себе зображення полум'я і закрийте очі. Уявіть, що ви занурилися в серці полум'я. Цілющий вогонь оточує вас, ви купаєтеся в ньому. Ви полум'я, а полум'я - це ви. Ваше матеріальне тіло спалене, і лише ваше реальне "я" знаходиться у вогні. Через декілька хвилин після занурення в полум'я починайте вимовляти (а краще співати) вголос ім'я партнера. Повторюйте ім'я багато разів. Поступово ви відчуєте, як полум'я заповнюється суттю вашого партнера; тепер полум'я і ваш партнер одне і те ж, а ваш мозок як би заповнюється думками партнера. А зараз наближайте вашу свідомість все ближче і ближче до полум'я. Ви повинні знову потрапити в полум'я, яке вже зайняте, і ви повинні злитися не тільки з ним, але з обличчям, що горить, але що не згорає в ньому, - з вашим партнером. Сумістіть центр вашої свідомості з центром полум'я, злийтеся з полум'ям і з вашим партнером (при цьому весь час повторюючи ім'я партнера).

На останньому ступені підготовчого етапу партнери проводять сумісні заняття, набуваючи навиків заборони і контролю сексуальних емоцій, за рахунок чого досягається тривалість статевого контакту (що включає сексуальні ігри і безпосередньо статевий акт). Цей ступінь підготовчого етапу має тривалість всього 3 дні, протягом яких партнери повинні бути вільні від своїх звичайних занять, у тому числі і від роботи. Найкраще - це виїхати удвох абикуди на ці дні. Ці три дні вимагають строгої статевої стриманості. Слід припинити виконувати всі описані вище вправи.

У перший день багато гуляйте. Уявіть, що ви зустрілися вперше і відчули один до одного ваблення; ви сподіваєтеся знайти любов, яку шукали. Залицяйтеся один за одним. Залицяння відображає процес взаємного ваблення, включаючи ввічливість, галантність, чарівність, запобігливість, пошану. Покажіть ці якості один одному.

Другий день почніть з вправи, що дозволяє виробити навики заборони сексуальних емоцій. Роздягніться і сядьте напроти один одного. Починайте дуже м'яко і делікатно погладжувати один одного. Дотики повинні бути легенями, позбавленими еротичного змісту. Тільки торкайтеся і погладжуйте протягом півгодини. Якщо ж ви відчуєте, що готові вибухнути від своїх бажань, перервіть погладжування, відкиньтеся на спину, подихайте глибоко і заспокойтеся. Добре допомагає у такому разі йогівська поза сарвангаса-на (свічка). Ця поза сприяє відливу крові від статевих органів і знижує біль від тривалого приливу крові в них. Увечері протягом 20-30 хвилин також займайтеся погладжуванням, але тепер воно буде декілька іншого характеру. Коли ви погладжуєте свого партнера, прагніть відчувати цей дотик, неначебто ваш партнер доторкався до вас. Наприклад, коли ви доторкаєтеся до плеча партнера, ви повинні відчувати це торкання на своєму плечі; коли доторкаєтеся дощоки, відчувайте дотик на своїй щоці. При цьому ваш партнер теж доторкатиметься до вас, але ви не повинні обертати на цю увагу. Ви повинні відчувати свій дотик, а не партнера. Також і партнер не повинен відчувати ваш дотик. Хвилин через п'ятнадцять ви оволодієте технікою такого погладжування. І коли ви протягнете руку, щоб торкнутися шиї партнера, ви почнете відчувати колення у області шиї; коли ви протягнете руку до його плеча, шкіра на вашому плечі відчує також колення. У вас з'явиться відчуття легкості і як би нереальності того, що відбувається, оскільки насправді ви намагаєтеся перенести ваш центр свідомості на партнера. Ваші сексуальні емоції будуть інтенсивними, але вони нагадуватимуть внутрішній жар, і заборону сексуальних емоцій в цьому випадку відбувається довольнотаки легко.

Вдень на третій день продовжуйте погладжування з взаємним проникненням (яке ми тільки що описали). Тут вже допускається погладжування всього тіла, включаючи і статеві органи. Дотики повинні бути легкими і такими, що знову ж таки відчуваються на вашому власному телі. Коли жінка погладжує пеніс, вона повинна відчувати дотик до своїх статевих органів. Так само і чоловік. Погладжуйте протягом 30 хвилин, потім розслабтеся і глибоко подихайте 3 хвилини. Потім чоловік лягає на спину, жінка сідає на нього, широко розставивши ноги, лицем до нього і дуже поволі, дуже обережно вводить в себе його пеніс. Після цього не повинно бути ніяких рухів. Жінка витягується і лягає на нього. Обидва партнери лежать спокійно, поки не слабшатиме ерекція у чоловіка. Оргазму не повинно бути, тільки спокій, глибоке взаємне проникнення.

Увечері таке ж погладжування, як і вдень. Через півгодини ви можете вступити, вперше за три дні, в статеві зносини. Ви випробуєте оргазм надзвичайної сили. І найголовніше, ви будете вже готові до наступаючого після оргазму духовного трансу.

Техніка сексуального контакту в тантре, ведучому до духовного екстазу, наступна.

1. Ніжне пещення тіла партнера. Коли партнери відчують деяку втому від поцілунків, чоловік повинен поступово перенести свої поцілунки на шию і далі на груди жінки. Якщо поцілунки виконуються легко, ніжно, з любов'ю, то незабаром соски почнуть підніматися і тверднути. Він повинен зігріти їх своїм диханням, ніжно лизнути мовою і потім м'яко охопити губами кожний з них по черзі, коротко посмоктуючи. Потім чоловік починає погладжування жінки. Воно повинне як би заспокоювати її. Партнерам потрібно якомога більше продовжити сексуальний контакт, і тому метою такого погладжування є: продовжити еротичне стимулювання і дати можливість обом тілам звикнути до досягнутого рівня сексуального збудження. Треба погладжувати лоб, вуха, очі, щоки, губи і шию ніжними дотиками рук. За кожним торканням руки повинен слідувати м'який поцілунок місця, що стосується. Пещення грудей робиться двома руками. Спочатку дотик повинен бути ніжним, потім посилюється з упором на соски, якіледуєт обережно затиснути між великим і вказівним пальцями. Погладжування грудей можна з'єднати з м'яким посмоктуванням сосків.

Для того, щоб продовжити сексуальний контакт, жінці на цьому етапі не слід стосуватися статевих органів чоловіка (особливо не слід стосуватися пеніса); вона може пестити його обличчя, голову або верхню частину тіла.

Потім чоловік може поширювати свої ласки на жіночу спину, живіт, стегна, ноги. І знову ці дотики повинні бути легенями, у вигляді погладжування, швидше заспокійливі, що є, рухи, а не стимулюючі (хоч і погладжування несе в собі стимули еротичної властивості). Через декілька хвилин його пальці повинні пошукати клітор, а потім подушечкою вказівного пальця оя повинен торкнутися верхівки цього маленького напруженого, органу. Будьте обережні, щоб нігтем пальця не увійти до зіткнення з цим чутливим жіночим органом, оскільки подальший біль може налякати і відштовхнути жінку. Партнер ніжно погладжує клітор пальцем вгору і вниз. Щоб збільшити чутливість клітора і оберегти його від роздратування, можна обережно змастити його рідиною (мастилом), узявши її з губ піхви. Після цього жінка протягує руку і починає легке погладжування члена чоловіка. М'яке погладжування не збільшує сексуальної напруги у чоловіка, а навпаки, полегшуєйого і допомагає чоловіку продовжити любовну гру без появи надмірного бажання до еякуляції. Погладжувати потрібно тільки верхню поверхню члена, від головки до підстави і навпаки, і не стосуватися нижньої поверхні; не можна також обхвачувати його. Коли жінка виявить, що головка покривається тонким шаром слизької рідини, що виконує роль мастила, вона і чоловік приймають позицію для безпосереднього статевого акту. Так звана "позиція місіонера", найчастіше вживана в статевих стосунках, не є раціональною для встановлення контролю над оргазмом. Коли чоловік лежить на жінці, це приводить до дуже великого тиску на обох партнерів і руйнує вже досягнуті в процесі любовних ігор результати по забороні сексуальних емоцій. Тому рекомендується бічна позиція: чоловік підтягає ногу, на якій він лежить, майже під прямим кутом до свого тіла; жінка переміщає свою контактуючу з ліжком ногу на підняту ногу чоловіка, а свою верхню ногу - на його верхнюногу; нижня рука чоловіка - під її шиєю або плечима. Він підтягає жінку до себе, так що кінець кінцем опиниться, що він лежить частково на спині і частково на боку, а вона - частково на боку і частково на животі. Причому її грудям покояться на грудях чоловіки. Верхні руки партнерів вільні для контролю рухів їх тіл - ближче або далі один від одного - і для пещення статевих і інших чутливих зон один одного. При зближенні тіл в цій позиції чоловік знаходить її клітор і невелику кишеньку в місці з'єднання статевих губ, в якому він знаходиться. Потім він ніжно поміщає головку свого збудженого фалоса в цю кишеньку і залишає його там без руху на 5-10 хвилин, внаслідок чого спрага до введення значно спадає, і тим самим знижується можливість мимовільної еякуляції при введенні пеніса і забезпечується більший контроль над оргазмом.

2. Чоловік ніжно і дуже поволі вводить пеніс в піхву, але не більше ніж на 3 сантиметри. Ніяких пещень і поцілунків. Лежіть разом і відчувайте близькість один одного. Дихайте глибоко - це допомагає контролювати сексуальну напругу. Через 2 хвилини чоловік виводить пеніс, і лише його головка стосується губ. Знову відпочиньте 2 хвилини і глибоко подихатимете. Знову введіть пеніс на 3 сантиметри і т.д. Після 15 хвилин таких процедур партнери дуже захочуть завершити подовжений акт зносин. Чоловік робить декілька дрібних, досить швидких поштовхів, поки не відчує, що жінка упивається нігтями в його спину і стискає його ноги своїми. Це її знак про наближення оргазму. Тоді чоловік робить глибокі введення в піхві, доходить до оргазму, щільно притискуючи до себе жінку.

При подальшій сексуальній зустрічі партнери займають ту ж позицію, але пеніс вводиться в піхву на половину його довжини. Рухи обережні і повільні: кожен хід пеніса туди і назад повинен займати не менше 3 хвилин. Якщо чоловік відчуває наближення оргазму, він повинен застосувати метод регулювання еякуляції. Після 15-20 хвилин таких контрольованих рухів партнери можуть перейти до досягнення оргазму (шляхом дрібних поштовхів, за якими слідують глибокі занурення, коли наближається оргазм жінки).

3. Контроль еякуляції. Коли чоловік відчує досить сильну сексуальну напругу, слід припинити всякий рух, кілька разів глибоко зітхнути і спробувати розслабити м'язи сідниць. Якщо це зробити вчасно, відчуття сильної напруженості пропадає і можна продовжувати введення і виведення пеніса. Другий спосіб: при наближенні оргазму чоловік поволі виводить пеніс і поміщає головку в кубло клітора або взагалі залишає наружі. Глибоке дихання і порушення контакту з високостимулюючою піхвою протягом 2-3 хвилин дозволяє відновити контроль над еякуляцією.

4. При третій, четвертій і п'ятій сексуальних зустрічах партнери займають ту ж позицію, пеніс вводиться на половину його довжини, і рух туди і назад займає не менше 3 хвилин. Через 15 хвилин чоловік починає робити кожне четверте введення повним; але знову ж таки його рухи повинні бути повільними і обережними, а дихання глибоким. Якщо чоловік упевнений, що може контролювати свій оргазм, він через декілька хвилин може перейти на інший ритм рухів, тобто робити глибоким кожне третє введення, потім через декілька хвилин кожен другий (при тій же упевненості контролю), і нарешті всі введення пеніса стають глибокими. На цій стадії рекомендується позиція, при якій жінка зверху (цю позицію рекомендують і американські дослідники В. Мастере і В. Джонсон). Чоловік повертається на спину, поміщаючи жінку на себе без переривання сексуального контакту. Жінка на колінах, її ноги розкидаються по сторонах стегон чоловіка. Руки чоловіка покояться на її сідницях (і особливо тоді, коли він хочіт підказати їй, чи треба робити рухи швидше, повільніше, або припинити зовсім). Рухи і при цій позиції повинні бути повільними і контрольованими. Тут жінка починає за допомогою своїх внутрішніх м'язів проводити так зване "доїння" (здавлення і звільнення захопленого пеніса). Це збільшує насолоду, але вона повинна пам'ятати, що чоловік контролює свій оргазм; тому вона стежить за виразом його обличчя і за рухом його рук на своїх сідницях. Через 15-20 хвилин після ухвалення позиції чоловік застосовує обертання стегон. Він виконує цей рух, напружуючи великі м'язи своїх сідниць і піднімаючи стегна; потім до цього додається рух "хула-хуп" при переміщенні пеніса вгору і вниз, причому при русі пеніса вгору, на зразок укручування гвинта, забезпечується його торкання з кожною частиною піхви. У описуваній позиції партнери знаходяться хвилин 20- 30, перш ніж жінка може сигналізувати про свою готовність до оргазму. Чоловік з цієї миті може припинити контроль оргазму.

5. Починаючи з шостої сексуальної зустрічі, коли будуть вже придбані навики контролю над оргазмом у вищенаведених позиціях, партнери можуть проводити статеві зносини в будь-якій позиції, зокрема у позиції місіонера" •- позиції, в якій контроль оргазму здійснювати найважче. Якщо ця позиція береться за основну, то все одно почати потрібно з бічної позиції (у цій позиції вводиться пеніс). Коли первинне збудження проконтрольоване, чоловік обережно перекочується вгору, жінка виявляється на спині, а чоловік - між її підтягнутих і розсунених ніг. Подушка під її сідницями піднімає її таз, чоловік утримує свою вагу на ліктях або кистях і колінах. Характер і послідовність рухів такі ж, як при третій сексуальній зустрічі в бічній позиції. Через 10-15 хвилин жінка може застосовувати метод "доїння" за допомогою м'язів піхви, потім перейти на рухи вгору-вниз до повної координації з рухами партнера. У цій позиції статеві зносини повинне продолжаться не менше півгодини (від півгодини до однієї години).

6. Після оргазму партнери відкидаються назад із закритими очима, але зі все ще сполученими органами і розслабленими м'язами; ноги повинні бути у взаємному переплетенні. У цей момент партнерами опановує стан екстазу (тантрісти з дуже великим досвідом стверджують, що введення пеніса навіть необов'язково для досягнення стану духовного екстазу; для дуже досвідчених тантрістов усвідомлення сексуальності Всесвіту настільки сильно, що вони постійно знаходяться в змозі, близькому до екстазу).

Перше, що ви відчуєте в екстазі, це відділення свідомості від тіла (відділення астрального тіла від тіла фізичного). Деякі відчувають це як підйом, інші як падіння. Потрібно віддатися цьому відчуттю без хвилювання, і воно незабаром зникне, а замість нього залишиться м'яке відчуття подвешенності, приємне і добре розслабляюче ширяння, що нагадує, в повітрі (деякі тантрісти описують це відчуття як "ковзання на висхідному повітряному потоці"). Цей стан може утримуватися нескінченно довго, якщо ви просто віддастеся виниклому стану і не намагатиметеся аналізувати або утримувати його. Парите, дрейфуйте, подорожуйте. І це буде незвичайна подорож - подорож через власний мозок.

Через 1-2 хвилини після початку ширяння перед внутрішнім поглядом з'являться відблиски всіх основних кольорів, потім з'являться напівпрозорі пластини і блоки, що плаваючі в сірому просторі і займають майже все поле вашого зору; все це схоже на плаваючі глиби мозку, що світиться. Поступово пластини і блоки втрачають контури, неначе закруглюються, як дим, утворюючи кульки і зірочки, що весь час міняють свою перспективу і колір.

Потім виникають образи дивних створень, що є неймовірним поєднанням: людина - тварина - рослина - мінерал. Загалом, вони не так вже приємні і не так вже потворні, хоча здається, що вони невиразно говорять і шкірять зуби. (При цьому виникає відчуття, що ці істоти реальні. До речі, подібні створення грають велику роль в магії; ойі є відповідальними за "чудеса", що виконуються на деяких містичних сеансах.) Виникає деяке відчуття неспокою, але фізичний зв'язок з партнером дає упевненість в собі. Виходячи з досвіду багатьох тантрічеськіх пар, можна сказати, що шкоди ці істоти нікому ніколи не заподіювали (хоч і може виникнути деяка "одержимість" цими істотами - тому не слід акцентувати на них увага і намагатися вступати з ними в контакти).

Дивні істоти змінялися ландшафтами: красиві ліси з густою зеленню листя і відблисками лілового, рожево-лілового, червоного і сріблястого кольорів; золотисті .поля, освітлені яр-ким^солнечным світлом; перспективи крижаних полів у всепоглинаючому блакитному сяйві; гірські піки, пронизливі хмари; моря з вкрапінамі островів; підводні морські пейзажі, флюоресцирующие неймовірними відтінками. В той час, коли ландшафти змінюють один одного, вам здається, що ви пливете над ними, іноді поволі, іноді дуже швидко. Пейзажі здаються реальними картинами з просторово-часового поля знання, і саме на цій стадії екстазу (при достатній практиці) тантрісти проявляють здатність ясновидіння - бачити через відстань, бачити події минулого і майбутнього.

На стадії появи ландшафтів люди, що мають малий досвід в тантре, звичайно засинають. У тих, хто має достатній досвід (звичайно через 15-20 тантрічеськіх сексуальних контактів), їх "я" продовжує рух назустріч Абсолюту. Виникають яскраві геометричні форми і чуються супутні їм звуки. Ці форми моментами утримують статичне положення, потім починають рухатися. Вони здаються майже безбарвними на неймовірно яскравому фоні. Особливістю цих форм є те, що, не дивлячись на їх швидку зміну, фокусна відстань для них здається постійною. Потім виникає відчуття вашого руху. Створюється майже повне уявлення, що ви самі рухаєтеся зі все зростаючою швидкістю вниз по тунелю, стіни якого з'являються, ростуть, заповнюють ваш погляд і потім залишаються позаду у міру того, як ви проноситеся мимо них, просуваючись все глибше і глибше до виблискуючого центру. На цій стадії звук, що виник ще при появі геометричних форм, посилюється і стає схожим на гудіння величезного кілокола. Це звучання продовжується і коли ви досягаєте центру світла і купаєтеся в його прекрасних променях, випробовуючи нез'ясовне блаженство.

Після такого тантрічеського контакту (з досягненням духовного екстазу) ви досить тривалий час (декілька тижнів) відчуватимете себе як би оновленим, таким, що помолодшало, бадьорим і енергійним.
Я чув що це просто чудова річ...Хто че знає поділитеся...


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
djanjeyДата: Пн, 05.11.2007, 20.33.24 | Повідомлення # 3
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 36
Репутація: 0
Статус: Offline
якщо виконати всю цю інструкцію то сексу вже не схочеться smile ....
А ти сам то пробував по цій інструкції???? wink
 
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Пн, 05.11.2007, 21.07.52 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Quote (djanjey)
якщо виконати всю цю інструкцію то сексу вже не схочеться smile .... А ти сам то пробував по цій інструкції???? wink

Чено ще неа)


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
АнгелочокДата: Пн, 05.11.2007, 22.05.47 | Повідомлення # 5
Полковник
Група: Модератори
Повідомлень: 189
Репутація: 6
Статус: Offline
я багато читала про цей секс, і вважаю що хто справді колись цьому всьому навчиться і буде дотримуватись то буде певно найщасливішою людиною)))

Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими...

Ніцше
 
Форум » Загальний » Інтим, і все що з ним повязано! » Тантрічний секс...Хто що знає?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz