Чт, 25.04.2024, 13.17.56
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Про що чоловік повинен завжди пам'ятати в ліжку?! - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Ангелочок, Ksyha  
Форум » Загальний » Інтим, і все що з ним повязано! » Про що чоловік повинен завжди пам'ятати в ліжку?!
Про що чоловік повинен завжди пам'ятати в ліжку?!
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Чт, 25.10.2007, 21.31.34 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Про що чоловік повинен завжди пам'ятати в ліжку?!

Іноді чоловіки настільки грубі, що навіть в ліжку забувають об таких улюблених ласок своїх партнерок і тим самим відмовляють, в першу чергу, собі в неземному задоволенні.

Завжди готуйте вторгнення

Завжди, ви чули - завжди упевняйтеся в тому, що ваша дівчина достатньо "мокра" перед тим, як ви щось в неї вводите. Неважливо куди саме. Неважливо, що саме. Будь то член, палець або який-небудь наворочений вібратор. Неважливо, що ваша дівчина збуджується за лічені секунди - саме їх може і не вистачило для того, щоб зробити те, що ви задумали, приємно, а головне - безболісно.

Тому що одного разу квапливість може зіграти з вами злий жарт і збити все збудження, таке крихке і ніжне спочатку; а у гіршому разі ви можете створити вашій леді дуже хворобливі і неприємні натертості "там", що, цілком імовірно, утруднить ваші інтимні ігри наступного дня.

Ні, абсолютно необов'язково робити кунілінгус як прелюдії до зносин, проте, якщо ви вже лізете туди руками, то змочити палець своєї, або її слиною явно не перешкодить. І стежите за її реакцією: якщо від ваших дотиків дівчина нервово здригається і відсовується, це не обов'язково ознака вищого збудження.

У жінки значно більше ерогенних зон

Постарайтеся запам'ятати. Або записати - це як вам зручніше... Хоча, звичайно, були б декілька дивно перегортати блокнотик з цінними записами під час зносин, а тому постарайтеся все-таки запам'ятати. Отже, жінки люблять вухами! Ага, начулися? Ні, я навіть не нагадуватиму про те, що ваша обраниця збуджуватиметься від вишуканих і оригінальних компліментів, схожих на дійсне положення справ.

Я, з вашого дозволу, приділю деяку увагу позі "чоловік дивиться жінці у вухо"... Запам'ятовуємо поволі і детально: вуха і шия жінки є дуже чутливими ерогенними зонами. І ласки цих зон для жінок набагато більш возбуждающи, чим для чоловіків. Більш того, на початку інтимної сесії вони набагато приємніші і бажаніші, чим хапання руками за груди і залізання до неї в трусики.

Ні! Нєєєєєєт! Постійте! Вряд-лі ваша обраниця оцінить той "засос", який ви напевно побігли їй робити. Обережніше. Акуратніше. Легкі поцілунки і м'які лизання володіють набагато сильнішим ефектом. Це ж жінки, а не товстошкірі чоловіки! Отже ніжно і плавно, соромливими і руками поцілунками, від вушка і нижче, по шийці і до плечей... Пошляку на задньому ряду: до шийки матки ми дістанемося абияк потім. Не треба так здавлено хихикати!

Груди - теж ерогенна зона

Можна будувати тисячі припущень, чому чоловіки вважають ерогенною зоною тільки сам сосок, ігноруючи всю решту грудей. Можливо, це відбувається через те, що сосок, по аналогії з чоловічим членом, здатний ставати твердим і таким, що стирчить. Попрошу вас, дорогі чоловіки, не засмучуватися дуже сильно новому знанню: далеко не завжди сосок володіє достатньою чутливістю взагалі.

І молода людина, жіночі соски, що активно цілують і пестячий, могла б зробити відхід убік з набагато більшим ефектом. По-перше, абсолютно необов'язково добиватися саме вартих сосків. Тим паче, що в пориві ентузіазму деякі чоловіки доходять до справжнісінького садизму: деколи бідним дівчатам доводиться терпіти укуси, вивертання, витягування і інші вельми хворобливі заходи.

Нам ще дітей годувати - тоді і натерпемося! А поки що йдеться про секс, причому з метою взаємного задоволення. По-друге, решта частини грудей залишається абсолютно незаслужено забутою. Адже іноді так хочеться ніжних дотиків і поцілунків в решті частини так любимою вами ж частини тіла. Тільки, будь ласка, не перестарайтеся з тим, як ви м'ятимете її руками. Краще пальчиками і язичком... Ніжно так, ласкаво. Мррррр-яу!

Не дякуйте словами за секс

"Спасибі", сказане після сексу, примушує жінку відчувати себе мало не представницею якнайдавнішої професії. Слова "це був найкращий мінет в моєму житті!" швидше за все не сподвігнут дівчину гордитися досягнутим результатом, а як раз справлять те принижуюче враження, яке приписується оральному сексу не особливо вихованими в сексуальній сфері особами.

І тому, якщо тільки ви не зайняті пізнавальною і цікавою грою в професіоналку і її клієнта, постарайтеся висловити свою подяку яким-небудь іншим способом. Масаж цілком для цього зійде. Але можна і словами, нашіптування ласьковостей і ніжностей буде прийнято прихильно, якщо в них ви приділите увагу їй самій, а не тільки що учиненому нею оральному задоволенню.

І ще окремо хочеться сказати: не відкидайте дівчину після сексу. На жаль, дуже часто трапляється, що молода людина робить всі мислимі і немислимі зусилля, лише б не поцілувати свою партнерку після як слід зробленого мінета. Образливо ж! І, до речі, серйозно провокує на те, що ця зустріч може виявитися останньою - за її ініціативою. Але навіть якщо і ні, зернятко огиди до оральних ласок ви в ній все одно посієте, тим самим, позбавивши себе самого чималої насолоди.

А як щодо поголитися?

Раз вже ми заговорили про оральний секс, підніму тут це животрепетне питання. На відміну від не менш старої дилеми "ковтати або не ковтати", по даній темі не може бути двох думок: волосяний покрив треба містити в порядку. Зрозуміло, можна не голити - виходить колюче і жінка може не оцінити появу в своєму ліжку активно настроєного кактуса.

А з огляду на те, що больовий поріг у чоловіків набагато нижче за жіноче, на епіляцію "там" теж можна не ходити - це жінки вам, так і бути, готові пробачити. Але привести свій волосяний покрив в порядок необхідно! Можливо, ваша партнерка нічого вам і не скаже, тихо чортихаючись про себе під час мінета із-за застряглого між зубів волоска, проте чом би не зробити вищезазначений процес приємнішим для обох сторін?

До речі, наважуся відмітити, що у разі акуратно підстриженого лобка руки жінки знаходять велику свободу, оскільки позбавлені від необхідності боротьби з чагарниками, що лізуть в рот. А хіба вам не припаде до душі свобода жіночих рук під час мінета? Так, до речі, мити бажано теж. У жінок тонкий нюх, і ви, можливо, здивуйтеся, дізнавшись, як багато представниць прекрасної статі не пріємлют оральний секс саме унаслідок того, що має місце бути запаху.

А він, не сумнівайтеся, є - якщо, звичайно, ви не усунете його перед тим, як з'явитися в негліже перед своєю партнеркою. Так... А що я там говорила про гоління? Ну, це вже як завжди, на обличчі. Причому безпосередньо перед близькістю - а то колеться. Як під час поцілунків, так і в деяких інших ситуаціях. Так, і заразом вже, пам'ятайте, що я тут говорила про запахи? Будьте люб'язні, будьте після гоління обережні з одеколонами! Для мене залишається таємницею за сімома друком, чому більшість чоловічих одеколонів так нагадують запахом високо концентровані засоби для боротьби з тарганами...

Ну коли ж вже можна кінчити???

Технічно, передчасне сім'явипорскування скрутно вважати формою імпотенції. Проте більшість друкарських видань відносять дану проблему саме до вищезазначеної категорії. Природно, один або двічі можна списати подібний ексцес на надмірне збудження від вигляду партнерки і насолода одним тільки візуальним чинником і ситуацією - розумна жінка повірить подібному поясненню.

Проте, якщо ви збираєтеся продовжувати в тому ж дусі, то незабаром ризикуєте втратити відносини - принаймні, плотську їх частину. Ну а що, з якої статі жінці займатися сексом, якщо це не приносить їй ніякого задоволення?

Сучасна медицина і фармакологія успішно борятся з проблемою передчасного сім'явипорскування, так що потрудитеся заглянути до доктора на дозвіллі. Тільки скоріше, будь ласка! До речі, що особливо актуально для подібних ситуацій - ви, сподіваюся, пам'ятайте, що природа також щедро забезпечила вас пальцями (ті, які на ногах, не в рахунок), а також мовою?

Отже, чим довше - тим краще?

Поза сумнівом, ви не раз чули про множинний оргазм у жінок. Можливо, тому у вас може з'явитися абсолютно чудова з погляду альтруїзму, але абсолютно невідповідна з погляду фізіології ідея: довести партнерку до оргазму десять-пятнадцать разів! Саме від подібної поведінки я і хочу вас застерегти. Для кращого розуміння розберемося з типами жіночого оргазму: оргазм буває кліторальний і вагинальний.

У разі кліторального оргазму стан після задоволення мало, чим відрізняється від чоловічого: дотики до статевих органів заподіюють цілком відчутний біль, а тому ні про яке продовження без передиху не може бути і мови. З вагинальним оргазмом справи йдуть трохи краще: продовження ласьк цілком можливо.

Проте і тут було б бажано не перестаратися - два-трі-четире оргазму цілком, і навіть більш ніж достатньо для повного задоволення, далі ви ризикуєте довести партнерку до того, що наступного дня їй буде боляче сидіти.

Не рекомендую приводити партнерку до гарячкової думки "Невже це ніколи не закінчиться???" - вона може не скоро погодитися на наступний сеанс сексотерапії, справедливо вважаючи, що спочатку треба як слід забути попередній.

Не поспішайте з експериментами!

Жінка здатна зробити для вас багато що, але тільки якщо ви про це як слід попросите. Складність полягає в тому, що "як слід" представники різної полови розуміють абсолютно по-різному. Не варто бігати за вашою партнеркою, нагадуючи їй про те, що ви все ще не спробували, наприклад, анальний секс: подібна поведінка швидше викличе реакцію відторгнення, а не приведе до досягнення бажаного.

Так само небажано, заявивши, що вам хочеться відчути себе її повновладним господарем і зустрівши у відповідь її переляканий погляд, мчатися в секс-шоп за наручниками і батогом. Подумайте самі: вам теж необхідний час, деколи вельми тривалий, щоб прийняти і зрозуміти нові ідеї і пропозиції.

Можливо, було б непоганою ідеєю підсунути яке-небудь цікаве чтиво, що описує той вид діяльності, яким ви хотіли б спробувати з нею позайматися. У якнайкращому варіанті подібний розвиток подій приведе до того, що ваша партнерка сама запропонує вам давно жаданий експеримент.


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
АнгелочокДата: Чт, 25.10.2007, 21.41.10 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Модератори
Повідомлень: 189
Репутація: 6
Статус: Offline
Йой, яка інструкція biggrin все там правильно пише, просто не кожен хлопець хоче то розуміти, бо вперше чергу думає про себе. не кажу про всіх хлопців, а про тих кому справді це треба знати і розуміти.... хлопці, любіть своїх дівчат і не робіть їм боляче

Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими...

Ніцше
 
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Пт, 26.10.2007, 10.11.17 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Quote (Ангелочок)
хлопці, любіть своїх дівчат і не робіть їм боляче

А ми любили,любимо,і будемо Вас любити.......
а на рахунок боляче........навіть коли людина стараєтся все робить вірно,всеодно колись щось станется....такі правилажиття від них не тічеш!


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
KsyhaДата: Пт, 26.10.2007, 14.53.27 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Модератори
Повідомлень: 397
Репутація: 8
Статус: Offline
Ойойой,як багато.Хлопці перечитуйте це кожного дня,і ваші дівчата будут завжди вас любити і давати вам все,що захочете

Ты поступал так, верно?.. Ты покорялся обстоятельствам, потому что один в поле не воин. Нельзя быть не таким, как все.
Я был не прав. Я раскаиваюсь.
Но сказанное правда. Человеку надо быть как все.
Неправда. Человеку надо быть собой. Я должен нести ответственность за свой выбор, и я буду делать это. Я могу быть сильней толпы.
Зачем? Это так утомительно. Это так опасно…
Я — воин. Я не желаю отступать. Я не буду отступать. Я буду собой. Я буду сам по себе.
Игорь Ковальчук «Бастард»
 
LJOLYSIAДата: Пт, 26.10.2007, 18.13.42 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Провірені користувачі
Повідомлень: 41
Репутація: 2
Статус: Offline
да..... інструкція дійсно велика і правдива, але не всі її розуміють і хочаб стараються її дотримуватися
 
TurboblackДата: Ср, 31.10.2007, 15.31.33 | Повідомлення # 6
Майор
Група: Модератори
Повідомлень: 91
Репутація: 0
Статус: Offline
мда

все найкраще дітям

я вважаю що треба робити те що тобі приносить задоволення,
якщо чоловік не любить петтингу, то і буде його робити справді криво,
в нас трохи інша філософія на рахунок цієї справи.
дійсно треба спочатку знати на що ти йдеш
є такі дівки шо хочуть шоб їх вічно ласкали, по три години чи по пьять перед сексом.
а коли власне трахатися тоді?

помінятися би місцями і знали б скільки на це діло йде часу і сил.
просто я рахую що заради 15 хвилинного трахання 3 години гратися це аж занадто.

так, я лінивий. а шо!
маю повне право.
мені не подобається попередня ласка.
нікому не подобається
якщо вже пхати то пхати, я раую так.
а якщо перед цим ще 3 години мацатися, вибачте я пас.

я не кажу шо я не вмію цього робити, я вмію, просто впадло.
воно того не варте.
і не треба зі мною спорити, всі чоловіки такі. вони ліниві в ліжку і їм впадло
ласкати своїх коханок.
а ті які пишуть інструкції такого типу просто бояться собі признатися в тому що вони
не хочуть це робити.

вибачте дівки, але така наша природа. і ті хто боїться собі в цьому признатися
завжди в програші.
власне така моя думка.

наведу простий приклад: ви хочете цукерок, в вас є 20 копійок на цукерок, але дорога до магазину 5 км. і ви думаєте, чи дійсно варто йти 5 км ради одного цукерка.
так і в сексі. спочатку ми готові на все що завгодно аби трахнутися, а з віком ми становимося ліниві, і хоча є певний опит, збудження така штука шо довго не протягне, її треба підтримувати. вот якби один раз 3 години ласкати а потім більше ніколи цього не робити :-)
думаю так не буває.

любі дівчата, якщо хочете неймовірної і довгої ласки - кохайтеся з незайманими.
вони готові зробити це завжди, бо не знають на що йдуть.


Авторський блог Gothics.org.ua

живий журнал для однодумців.

бракує спілкування? заходь сюди >>>

 
ManijakДата: Ср, 31.10.2007, 16.36.02 | Повідомлення # 7
Підполковник
Група: Провірені користувачі
Повідомлень: 113
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Ќ©Љ©Ђ©Ќ)
ожна будувати тисячі припущень, чому чоловіки вважають ерогенною зоною тільки сам сосок, ігноруючи всю решту грудей. Можливо, це відбувається через те, що сосок, по аналогії з чоловічим членом, здатний ставати твердим і таким, що стирчить. Попрошу вас, дорогі чоловіки, не засмучуватися дуже сильно новому знанню: далеко не завжди сосок володіє достатньою чутливістю взагалі.

І молода людина, жіночі соски, що активно цілують і пестячий, могла б зробити відхід убік з набагато більшим ефектом. По-перше, абсолютно необов'язково добиватися саме вартих сосків. Тим паче, що в пориві ентузіазму деякі чоловіки доходять до справжнісінького садизму: деколи бідним дівчатам доводиться терпіти укуси, вивертання, витягування і інші вельми хворобливі заходи.


Повна фігня. Природою закладено, що сосок - це ерогенна зона. Це якраз повязано з тим, що коли мати годує свою дитину, вона отримує задоволення і створюється близькість з дитиною. Звичайно діти деколи їх добряче натирають але те що сосок ерогенна зона це факт.
 
TipДата: Ср, 31.10.2007, 20.22.34 | Повідомлення # 8
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 44
Репутація: 1
Статус: Offline
Turboblack, як добре що ти сам то все написав, а то мені було б впадло))) Я з тобою згоден.

Кучму геть!!!!:)
 
АнгелочокДата: Чт, 01.11.2007, 19.13.41 | Повідомлення # 9
Полковник
Група: Модератори
Повідомлень: 189
Репутація: 6
Статус: Offline
Quote (Turboblack)
не треба зі мною спорити, всі чоловіки такі. вони ліниві в ліжку і їм впадло
ласкати своїх коханок.

поспорю з тобою.... все те що ти написав аж ніяк не стосується мого коханого, і треба мене переконувати в тому що рано чи пізно йому надоїсть чи щось таке..... я краще знаю і його і взагалі...


Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими...

Ніцше
 
TurboblackДата: Пт, 02.11.2007, 14.16.00 | Повідомлення # 10
Майор
Група: Модератори
Повідомлень: 91
Репутація: 0
Статус: Offline
нічого нічого - надоїсь йому і він перестане тебе ласкати.

ЛАСКА СУКА ЛАСКОВАЯ - до пори до часу, повір мені на слова!


Авторський блог Gothics.org.ua

живий журнал для однодумців.

бракує спілкування? заходь сюди >>>

 
HzBoyДата: Пн, 16.10.2023, 18.12.33 | Повідомлення # 11
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Секс не только способ выразить свою любовь и страсть к партнеру, но и замечательное средство для улучшения физического и психического здоровья. Регулярная интимная близость помогает укреплять иммунитет, улучшает сон и повышает уровень счастья. К тому же, секс может стать отличным антидепрессантом, помогая справляться с повседневными стрессами. Если вы ищете способы разнообразить свою сексуальную жизнь, рекомендую посетить сексшоп Талла, купить тут насадки на член https://talla.ua/nasadki-na-chlen/ думаю, что это поможет испытать новые эмоции. Открыв для себя новые грани интимности, вы можете углубить свои отношения с партнером.
 
Форум » Загальний » Інтим, і все що з ним повязано! » Про що чоловік повинен завжди пам'ятати в ліжку?!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz