Сб, 21.02.2026, 17.22.38
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Лікування алкогольної залежності – клініка Олега Василенко - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Лікування алкогольної залежності – клініка Олега Василенко
mariiashevchenko09Дата: Вт, 17.02.2026, 15.54.26 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт
Хочу поділитися своєю історією, можливо, вона комусь допоможе. Ми з молодим чоловіком зустрічалися кілька років, і весь цей час я боролася з його алкоголізмом. Він міг не пити місяць-два, а потім зривався в жорсткий запій. Я постійно боялася, що він не повернеться додому, що щось із собою зробить. Це було пекло.
Коли я вже була готова розірвати стосунки, його мама порадила звернутися в Наркологічну клініку Олега Василенко. Я зайшла на сайт https://vacilenko.com/uk/ подивилася інформацію. Дуже сподобалося, що клініка працює по всій Україні, має класних спеціалістів і гарантує анонімність.

Молодий чоловік погодився на лікування. Провів у клініці майже три місяці. Весь цей час я могла з ним спілкуватися, бачила, як він змінюється: спочатку був злий, а під кінець став абсолютно іншою людиною – спокійною, впевненою, з планами на майбутнє.
Зараз минув рік. Він не п'є, ми одружилися, чекаємо на дитину. Я щаслива і безмежно вдячна Наркологічній клініці Олега Василенко. Дякую лікарям, психологам, усьому персоналу за вашу працю!

Якщо ви опинилися в схожій ситуації – не зволікайте, зверніться до професіоналів. Це реально працює!

Повідомлення відредагував mariiashevchenko09 - Вт, 17.02.2026, 15.54.46

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz