Пн, 23.02.2026, 03.55.36
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Чим XROS 4 кращий за інші поди? - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Чим XROS 4 кращий за інші поди?
5b273ffb07Дата: Пт, 11.07.2025, 15.51.42 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Вже кілька років на вейпі, але останній под почав глючити — батарея сідає за півдня, затяжка тупа. Думаю перейти на XROS 4, бо всі хвалять. Бачив, є под XROS 4 в Guru Vape, і ціна норм. Хто брав — реально вартий своїх грошей?

qaqzobДата: Пт, 11.07.2025, 15.52.29 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Так, брав XROS 4 https://guruvape.com.ua/pod-sys....riginal в Guru Vape два тижні тому — і чесно, це було правильне рішення. До цього мав Voopoo та Oxva, але після XROS 4 вже не хочу нічого іншого.
Ось що кайфово в XROS 4:
✅ дуже плавна затяжка
✅ регулятор повітря реально працює — не фейк
✅ смак відкривається краще, ніж у Voopoo (не забивається)
✅ зарядка тримає мінімум день-півтора при активному парінні
✅ дизайн — металевий корпус, лежить в руці дорого
Але найважливіше — оригінал, не лівак. У Guru Vape все було ідеально запаковано, код перевірився, все по-чесному. Доставили в Київ за 24 години, ще й знижку дали на наступну покупку.
В комплекті було 2 картриджі — один з тугою MTL затяжкою, другий — трохи вільніше. Відразу зарядив Chaser Black з льодом — і кайф! Смак чистий, без горілого або зайвих ароматизаторів.
Ще окремий респект Guru Vape за підтримку. Написав їм на сайт, щоб уточнити, чи підійде XROS 3 картридж — відповіли швидко, пояснили все як для людини, а не технаря.
Так що якщо хтось думає, чи варто брати под XROS 4 в Guru Vape, — я не просто рекомендую, а кажу: це топ за свої гроші, особливо якщо цінуєш смак, надійність і стиль.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz