oliveroneal753 | Дата: Ср, 11.06.2025, 22.27.50 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом, як я закрив ФОП без аудиту і без зайвих проблем. Знаю, що багато хто боїться цього процесу через можливі перевірки і складнощі, але насправді все можна зробити легко і швидко. По-перше, важливо правильно підготувати всі документи і подати заяву в податкову службу. Я скористався послугами спеціалістів, які допомогли оформити все без помилок, тому не було жодних підстав для аудиту. По-друге, варто звернути увагу на строк подання звітності — я стежив, щоб всі декларації були здані вчасно, тому не було причин для додаткових перевірок. І найголовніше: закрити ФОП без аудиту реально! Це зекономило мені багато часу та нервів. Якщо ви шукаєте надійний спосіб і хочете зробити все правильно, рекомендую детальніше ознайомитись з процедурою закриття — це простіше, ніж здається. Для тих, хто хоче дізнатись більше — шукайте інформацію по ключовому запиту закрити ФОП без аудиту https://bip.net.ua/service....-auditu — там багато корисних порад і покрокових інструкцій. Успіхів усім, хто на цьому етапі! Якщо будуть питання — радо допоможу.
|
|
| |