Сб, 05.07.2025, 01.18.52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Хтось уже замовляв техніку? - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Хтось уже замовляв техніку?
a_sovДата: Вт, 29.04.2025, 23.02.45 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Можливо, хтось уже замовляв техніку через інтернет на умовах оплати при отриманні? Як це працює? Чи є якісь приховані ризики в таких покупках? Підкажіть, де саме ви купували?

HzBoyДата: Вт, 29.04.2025, 23.03.10 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Оплата при отриманні — це дійсно непоганий варіант, бо ти зможеш перевірити товар перед тим, як заплатити. Але треба бути готовим до того, що інколи доставка може бути затримана, і в тебе можуть виникнути проблеми з поверненням товару, якщо щось не так. Багато магазинів, звісно, дозволяють оплату після отримання, але важливо зрозуміти їх умови повернення і чи буде це зручно, якщо техніка не підійде.

kirilzhilenko80Дата: Вт, 29.04.2025, 23.03.32 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Я теж кілька разів замовляв техніку з оплатою при отриманні. Це зручно, коли не хочеш передоплачувати, але є нюанси. Наприклад, я одного разу не зміг повернути товар, бо магазин не приймав повернення після того, як я підписав акт прийому. Тому, якщо вибирати такий метод, обов’язково треба уточнювати політику повернення товару і перевіряти, чи можливо без проблем повернути техніку, якщо вона не підійшла.

gpezaoДата: Вт, 29.04.2025, 23.04.16 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата kirilzhilenko80 ()
Я теж кілька разів замовляв техніку з оплатою при отриманні. Це зручно, коли не хочеш передоплачувати, але є нюанси. Наприклад, я одного разу не зміг повернути товар, бо магазин не приймав повернення після того, як я підписав акт прийому. Тому, якщо вибирати такий метод, обов’язково треба уточнювати політику повернення товару і перевіряти, чи можливо без проблем повернути техніку, якщо вона не підійшла.

Так, я сам замовляв техніку через інтернет з оплатою при отриманні, і скажу, що це досить зручний спосіб. Можна не переживати за те, що за товар можна буде заплатити тільки після того, як його побачиш і перевіриш. Я замовляв пральну машину на Фокстроті все працює так: оформляєш замовлення, вибираєш опцію оплати при отриманні, а коли товар доставляють, ти платиш кур'єру або у відділенні.
Ризиків тут небагато, якщо магазин перевірений і має хороші відгуки. Фокстрот, наприклад, на 100% виконує свої зобов'язання: доставка без проблем, і товар, який я отримав, був в тому вигляді, як на сайті. Щоб бути ще впевненим, перевіряй рейтинг магазину та відгуки інших покупців. Єдине, на що варто звернути увагу — це те, що при оплаті при отриманні може бути додатковий невеликий комісійний збір від служби доставки, але в Фокстроті цього не було. Взагалі, якщо все робити через відомі та перевірені магазини, то ризиків мінімум.

Кращий магазин побутової техніки https://www.foxtrot.com.ua/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Хостинг від uCoz