Ср, 25.02.2026, 00.21.31
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | силіконовий чохол для смартфону - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
силіконовий чохол для смартфону
a_sovДата: Вт, 22.04.2025, 15.12.22 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібно знайти силіконовий чохол для смартфону. Не хочеться купувати без перевірки, бо боюся, що він буде погано триматися чи швидко зламається. Де можна знайти надійний магазин для цього товару?

HzBoyДата: Вт, 22.04.2025, 16.37.24 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Порекомендував би силіконові чохли з https://mobilsab.com.ua/shop....rk-blue я давно шукав таку модель, яка б захищала телефон від падінь, але не була б надто громіздкою. Вибрав силіконовий чохол для смартфону і не пожалкував — він добре облягає телефон, не ковзає в руках і, що важливо, не додає зайвого об’єму. Всі кнопки працюють без проблем, і чохол не заважає заряджати телефон або підключати навушники. Ці чохли на сайті доступні в різних кольорах, так що можна знайти саме те, що вам подобається. Я точно залишився задоволений і рекомендую!

mila-malinina-85Дата: Вт, 06.05.2025, 08.19.26 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я сначала со смартфоном определюсь , а потом уже для него буду аксессуары подбирать

igomak07Дата: Ср, 07.05.2025, 15.59.34 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата mila-malinina-85 ()
Я сначала со смартфоном определюсь , а потом уже для него буду аксессуары подбирать
Правильно! Так и нужно делать! Я на прошлой неделе только заказал себе xiaomi 11 lite https://umico.az/product....ch-pink через маркетплейс и всё никак не найду время подобрать к нему все аксессуары. Чехол реально нужна для того, чтоб корпус был под надёжной защитой

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz