| sfadeev789 | Дата: Ср, 04.12.2024, 16.16.12 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Добрий день! Уже давно хочу знайти якісний і стильний одяг у секонд-хендах Києва, але не знаю, з чого почати. Чула, що в таких магазинах можна знайти не лише дешеві речі, а й справжні модні скарби від європейських брендів, іноді навіть зовсім нові. Я не проти витратити трохи часу, але важливо, щоб результат того вартий. Можливо, хтось може підказати, де шукати, аби не розчаруватися?
|
| |
| |
| mariboborisgd | Дата: Ср, 04.12.2024, 16.53.21 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привіт! Для пошуку стильного одягу у Києві рекомендую звернути увагу на секонд-хенди, які спеціалізуються на європейському одязі. Одним із найбільш відомих місць є секонд-хенд на Лісовій. Це справжнє "місто секондів", де зосереджено величезну кількість магазинів. Тут можна знайти як базові речі, так і дизайнерські знахідки. Щоб отримати більше інформації та знайти інші цікаві локації, перегляньте статтю за посиланням: https://kyiv.page/style....iah-338 До речі, якщо плануєте шопінг на Лісовій, виділіть цілий день і прихопіть валізу для вдалих покупок. Упевнена, що такий досвід подарує вам чимало цікавих речей для гардеробу.
|
| |
| |