Ср, 25.03.2026, 12.44.44
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Як навчитися ефективно вирішувати конфлікти? - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Як навчитися ефективно вирішувати конфлікти?
SerhiiKovalskiДата: Нд, 24.11.2024, 21.50.12 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
У наш час здається, що конфлікти скрізь: у сім’ї, на роботі, навіть у дрібницях на вулиці. Як навчитися їх ефективно вирішувати? Бо чесно, іноді хочеться просто уникати конфліктів, але це ж не завжди правильно.

yuriy_hrynevskyДата: Нд, 24.11.2024, 21.54.59 | Повідомлення # 2
Рядовий
Репутація: 1
Уникати — точно не вихід, бо тоді проблеми тільки накопичуються. Думаю, вирішення конфліктів — це навичка, яку треба свідомо розвивати. Мене колись зацікавила тема медіації. Це якраз підхід до вирішення конфліктів, де не йдеться про "перемогу" однієї сторони, а про пошук взаємоприйнятного рішення.

SerhiiKovalskiДата: Нд, 24.11.2024, 21.55.56 | Повідомлення # 3
Рядовий
Медіація звучить цікаво. Але це більше як професійна навичка, чи це підходить і для щоденного життя? Я часто стикаюся з конфліктами на роботі, коли співробітники не можуть знайти спільної мови.

viktorkoroviakДата: Нд, 24.11.2024, 21.58.06 | Повідомлення # 4
Рядовий
Репутація: 1
Це працює в будь-якій сфері. Медіатор — це людина, яка знає, як направити діалог у конструктивне русло. До речі, якщо тебе цікавить ця тема, є програма яку я сам пройшов https://bs.krok.edu.ua/ru/magistr-mediacii-i-menedzhmenta-konfliktov/ З цікавого там не лише медіації, а ще, як будувати комунікацію, уникати ускладнення конфліктів та працювати з емоціями.

Повідомлення відредагував viktorkoroviak - Нд, 24.11.2024, 21.58.57

SerhiiKovalskiДата: Нд, 24.11.2024, 22.01.05 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цікаво, дякую потрібно буде спробувати

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz