Нд, 30.11.2025, 06.22.30
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Друк етикеток для банок і технічних наліпок — де замовити? - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Друк етикеток для банок і технічних наліпок — де замовити?
InnaДата: Пт, 22.11.2024, 14.43.25 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені потрібні етикетки для домашніх заготовок (банки з варенням, компотами тощо) і наклейки з технічними попередженнями, як-от "Напруга". Шукаю друкарню, яка виконує такі замовлення швидко й якісно. Хто може порекомендувати перевірену компанію?

kontact3Дата: Пт, 22.11.2024, 14.59.41 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я замовляв етикетки в кількох друкарнях, і важливо враховувати, щоб матеріали були стійкими до вологи й зносу, особливо якщо це етикетки для консервації. Також корисно обирати друкарні, які пропонують індивідуальний підхід і допомагають із макетом, якщо він потрібен.

anetkolomiets7Дата: Пт, 22.11.2024, 15.20.33 | Повідомлення # 3
Рядовий
Можу порадити компанію ArgoFlexo. Вони спеціалізуються на друці наклейок і етикеток для різних потреб, зокрема для домашньої консервації є на сайті в інтернет магазині - є покупка онлайн з оплатою картою. У них сучасне обладнання й висока якість друку. Ось їхній сайт: https://www.argoflexo.com . Замовляли там кілька разів — завжди залишалася задоволеною результатом!

hayekagataДата: Ср, 08.10.2025, 11.34.42 | Повідомлення # 4
Рядовий
Ми допомагаємо бізнесам виглядати професійно. AQUA PRINT друкує банери, білборди, постери, візитки, виконує брендування авто й магазинів, використовуючи сучасні технології ультрафіолетового друку.
Наші клієнти отримують комплексне обслуговування – від дизайну до встановлення готової реклами. Якість, швидкість і надійність – основа нашої роботи.
https://aqua-print.com.ua/ua/portfolio/operatyvna-polihrafiia/

AQUA PRINT ЛУЦЬК

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Хостинг від uCoz