Пн, 16.03.2026, 19.44.51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Безперебійники (ДБЖ) у Львові - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Безперебійники (ДБЖ) у Львові
ivaotliva12Дата: Вт, 25.10.2022, 12.14.29 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дуже боюся, що зі світлом будуть проблеми і вирішила купити джерело безперебійного харчування у Львові. Тільки не знаю, який краще вибрати. Якщо хтось розуміє в цьому підкажіть, буду вдячна!

romasyniДата: Вт, 25.10.2022, 13.12.00 | Повідомлення # 2
Сержант
Це звичайно разумно купити джерело безперебійного живлення до електростанції. У мене така вже є і хоча поки що довго без світла не сиділи, не шкодую що придбав. Нині це цілком потрібна техніка.

ivaotliva12Дата: Вт, 25.10.2022, 13.47.09 | Повідомлення # 3
Рядовий
Тепер доводиться розбиратися і в такій техніці, а раніше я й гадки не мала що це таке. Скажіть ви, як саме підібрали таке джерело безперебійного живлення?

romasyniДата: Вт, 25.10.2022, 13.53.04 | Повідомлення # 4
Сержант
Спочатку потрібно пройтися каталогом магазину в якому вони продаються, ось саме з цього я і починав підбір цієї техніки. Почитав які є у продажу, подивився на технічні характеристики і в результаті придбав такий. Перегляньте безперебійники (ДБЖ) у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/istochniki-besperebojnogo-pitanija/ на мою думку вибрати точно можна підходящий за ціною та функціоналом.
Ось непоганий варіант - ІБП APC Back-UPS BV 500VA (BV500I-GR), з такими характеристиками як Тип: лінійно-інтерактивний, максимальне навантаження: 300Вт (500 ВА); Діапазон регулювання вхідної напруги: 170 - 280В година роботи від батарей при 70%/50% навантаженні: н/д
4 розетки Schuko з батарейною підтримкою.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz