|
коректор
|
|
| innasuhova83 | Дата: Сб, 10.07.2021, 15.01.16 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Форумчани, поділітьсяпосиланнями на інтернет магазини канцтоварів, нам для роботи потрібні якісні стрічкові коректори, нам установили програму автоматичної обробки документів, звіти яких ніяк не можна коректувати, коротше коректорів вже пішло багато.
|
| |
| |
| evgeniya_ivanuta | Дата: Сб, 10.07.2021, 15.02.30 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Так робіть свої звіти в екселі, чого ви мучитеся і купуєте коректори, у нас теж є корпоративна програма, але більшість робіт ми робимо все одно через ексель, бо так набагато простіше і швидше, хоча наша адміністрація так не думає.
|
| |
| |
| innasuhova83 | Дата: Сб, 10.07.2021, 15.03.47 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ото і в нас така ж історія - щє рік тому замовили автоматичну систему документообігу, але щось пішло не так, - маю підозру, що наші замало заплатили - той продукт що до нас дойшов взагалі не життєздатний, але гроші вже витрачені, зараз корегують саму програму, а ми поки мучимося з коректорами.
|
| |
| |
| sheludkosvtl | Дата: Сб, 10.07.2021, 15.04.38 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я думаю, що в даному випадку коректори не вихід, але що робити, поки вам не наладять програму, прийдеться щось вигадувати, мабуть у всіх такі моменти були. Раніше я канцтовари купувала виключно на Алі Експресі, але через пандемію прийшлося шукати магазини поближче. Зараз канцтовари беру на сайті Офіс Центр - https://office-centre.com.ua/catalog/kantstovari/
|
| |
| |
| vitiapalia2525 | Дата: Чт, 15.07.2021, 14.29.35 | Повідомлення # 5 |
|
Майор
| И мне нужен.
|
| |