Вт, 10.03.2026, 17.24.31
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | коректор - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
коректор
innasuhova83Дата: Сб, 10.07.2021, 15.01.16 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Форумчани, поділітьсяпосиланнями на інтернет магазини канцтоварів, нам для роботи потрібні якісні стрічкові коректори, нам установили програму автоматичної обробки документів, звіти яких ніяк не можна коректувати, коротше коректорів вже пішло багато.

evgeniya_ivanutaДата: Сб, 10.07.2021, 15.02.30 | Повідомлення # 2
Рядовий
Так робіть свої звіти в екселі, чого ви мучитеся і купуєте коректори, у нас теж є корпоративна програма, але більшість робіт ми робимо все одно через ексель, бо так набагато простіше і швидше, хоча наша адміністрація так не думає.

innasuhova83Дата: Сб, 10.07.2021, 15.03.47 | Повідомлення # 3
Рядовий
Ото і в нас така ж історія - щє рік тому замовили автоматичну систему документообігу, але щось пішло не так, - маю підозру, що наші замало заплатили - той продукт що до нас дойшов взагалі не життєздатний, але гроші вже витрачені, зараз корегують саму програму, а ми поки мучимося з коректорами.

sheludkosvtlДата: Сб, 10.07.2021, 15.04.38 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я думаю, що в даному випадку коректори не вихід, але що робити, поки вам не наладять програму, прийдеться щось вигадувати, мабуть у всіх такі моменти були. Раніше я канцтовари купувала виключно на Алі Експресі, але через пандемію прийшлося шукати магазини поближче. Зараз канцтовари беру на сайті Офіс Центр - https://office-centre.com.ua/catalog/kantstovari/

vitiapalia2525Дата: Чт, 15.07.2021, 14.29.35 | Повідомлення # 5
Майор
И мне нужен.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz