Пн, 09.03.2026, 19.46.38
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | покришки - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
покришки
ekaterina_suhova11Дата: Пт, 12.03.2021, 11.58.11 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Чоловік хоче замінити літні покришки, бо старі вже реально старі, тому я вже декілька днів "бігаю" по різних сайтах шукаю магазини де можна придбати якісні колеса і бажано не надто дорогі. Допоможіть в пошуках, бо я вже трохи заплуталася ).

evgeniya_ivanutaДата: Пт, 12.03.2021, 11.58.38 | Повідомлення # 2
Рядовий
Ми свої покришки на авторинок вибирати їздили, точніше купував коханий, а йому для компанії потрібна була, ціни я вам можу сказати… величенькі. І після цього мені ще щось про вартість послуг перукаря казали, після того походу більше не кажуть.

ekaterina_suhova11Дата: Пт, 12.03.2021, 11.59.03 | Повідомлення # 3
Рядовий
Ну от бачите як іноді корисно ходити з чоловіком по автомобільні запчастини ))), але на ринку він вже був і ціни там дійсно немаленькі, хоча воно зрозуміло, що зараз на все вартість велика, але ж хотілося б заощадити хоч трошки.

anatoliy_zalohsДата: Пт, 12.03.2021, 12.02.52 | Повідомлення # 4
Рядовий
Не знаю чи підійде вам такий варіант, поняття достопної вартості в кожної родини своє, але я радив би прицінитися до літньої гуми на сайті інтернет магазину Shiny&Diski , як на мене там ціни адекватні, навіть на брендові моделі покришок, до речі диски там теж якісні, я саме коли шукав де купити диск і знайшов цей магазин - https://shiny-diski.com.ua/uk/tires/summer/gislaved

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz