Скоро сесія
|
|
©А_Ќ©Љ©Ђ©Ќ | Дата: Вт, 20.11.2007, 22.02.06 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 9
Статус: Offline
| Студенти виголошують своє ставлення до наступаючої сесії!
Майбутнє, якого ми боїмося, перетворюється в теперішнє, яке ми не любимо а потім в минуле, яке ми обожнюємо. 
|
|
| |
Neformat | Дата: Нд, 25.11.2007, 01.19.28 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Провірені користувачі
Репутація: 3
| уууу....нема ради так багато всього навалилось...жах
Perfice te
|
|
| |
vong | Дата: Пн, 26.11.2007, 22.49.57 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Репутація: 2
| Quote (Neformat) уууу....нема ради так багато всього навалилось...жах Слава богу що вже всьо пройшов Студенські, найкращі роки ,хтоб шо не казав
Життя прожити не поле перейти
|
|
| |
Tip | Дата: Вт, 27.11.2007, 14.20.22 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 1
| Ліпше б не згадували бо мені аж мурахи по спині полізли, згадуючи скільки тре хабарів дати))))
Кучму геть!!!!:)
|
|
| |
Ангелочок | Дата: Чт, 29.11.2007, 10.03.47 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Група: Модератори
Репутація: 6
| Quote (Tip) Ліпше б не згадували бо мені аж мурахи по спині полізли, згадуючи скільки тре хабарів дати)))) бідолаха... я таким не старадаю і голови не забиваю))) а сесію здам.всі здавали і ми здамо... мені от головне зара іспанську підучити і здати,бо вона мене загризе)))
Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими... Ніцше
|
|
| |
Ksyha | Дата: Нд, 02.12.2007, 21.54.56 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| А я боюсь,це ж моя перша сесія........................
Ты поступал так, верно?.. Ты покорялся обстоятельствам, потому что один в поле не воин. Нельзя быть не таким, как все. Я был не прав. Я раскаиваюсь. Но сказанное правда. Человеку надо быть как все. Неправда. Человеку надо быть собой. Я должен нести ответственность за свой выбор, и я буду делать это. Я могу быть сильней толпы. Зачем? Это так утомительно. Это так опасно… Я — воин. Я не желаю отступать. Я не буду отступать. Я буду собой. Я буду сам по себе. Игорь Ковальчук «Бастард»
|
|
| |
vong | Дата: Пн, 03.12.2007, 00.51.49 | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Quote (Ksyha) А я боюсь,це ж моя перша сесія........................ Одна з найтяжчих сесій то перша .......................
|
|
| |
БАРБІ | Дата: Ср, 05.12.2007, 14.40.52 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
Репутація: 0
| А я боюсь,це ж моя перша сесія........................ НУ В МЕНЕ ТЕЖ ПЕРША СЕСІЯ! ТА ВСІ ЗДАЮТЬ І МИ ЗДАМО! НЕ МИ ПЕРШІ,НЕ МИ ОСТАННІ! 
КАЗАТИ ПРАВДУ СПРАВА КОЖНОГО
|
|
| |
vong | Дата: Ср, 05.12.2007, 17.49.13 | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Ну звичайно головне не перехвилюватись бо все забудеш навіть те що знаєш .
|
|
| |
Ksyha | Дата: Ср, 05.12.2007, 18.33.57 | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Quote (БАРБІ) А я боюсь,це ж моя перша сесія........................ НУ В МЕНЕ ТЕЖ ПЕРША СЕСІЯ! ТА ВСІ ЗДАЮТЬ І МИ ЗДАМО! НЕ МИ ПЕРШІ,НЕ МИ ОСТАННІ! Бажау удачки тобі і собі..........і всім...............прорвемся!!!!!!!
Ты поступал так, верно?.. Ты покорялся обстоятельствам, потому что один в поле не воин. Нельзя быть не таким, как все. Я был не прав. Я раскаиваюсь. Но сказанное правда. Человеку надо быть как все. Неправда. Человеку надо быть собой. Я должен нести ответственность за свой выбор, и я буду делать это. Я могу быть сильней толпы. Зачем? Это так утомительно. Это так опасно… Я — воин. Я не желаю отступать. Я не буду отступать. Я буду собой. Я буду сам по себе. Игорь Ковальчук «Бастард»
|
|
| |