Чт, 21.05.2026, 11.40.48
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Чи є у Львові криптообмінник, який працює без вихідних? - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: БАРБІ, Ksyha  
Чи є у Львові криптообмінник, який працює без вихідних?
elektromanДата: Ср, 22.04.2026, 09.30.35 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Працюю до пізнього вечора, а іноді й у суботу-неділю виникає потреба терміново обміняти крипту. Більшість обмінників у Львові працюють до 18-19 години або взагалі закриті на вихідних. Чи є такі, що приймають клієнтів допізна або цілодобово? Не хочеться чекати понеділка, коли курс може впасти. Поділіться, хто знає.

shitДата: Ср, 22.04.2026, 09.57.31 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Розумію вашу проблему, сам стикався з тим, що ввечері терміново потрібно було обміняти біткоїн. Не всі обмінники у Львові працюють у зручний час, але є один, який має гнучкий графік. Я особисто міняв крипту у них навіть пізно ввечері в суботу. Операція пройшла швидко, і я отримав готівку без проблем. Це було дуже зручно. Називається цей сервіс https://www.coinsbar.net/uk/exchanger-lvov/ . Цей криптообмінник у Львові часто працює довше за інших, і ви можете уточнити години роботи безпосередньо. Головне — зателефонувати перед візитом, щоб підтвердити, що оператор на місці. Мені допомогли навіть у неділю ввечері. Тому раджу зберегти їхні контакти на випадок термінової операції у неробочий час.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг від uCoz