Чт, 28.03.2024, 14.29.33
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Тернополянам обіцяють, що зарплата зросте і робочі місця буд - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Файне місто Тернопіль » Новини міста » Тернополянам обіцяють, що зарплата зросте і робочі місця буд
Тернополянам обіцяють, що зарплата зросте і робочі місця буд
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Пн, 31.03.2008, 10.54.55 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline

Майже 326 млн дол у 2008 році становитиме зовнішньоторговельний оборот області, у тому числі експорт - 156,5, імпорт – більше 169 млн дол. Оптимістичними є й інші цифри. За підсумками 2007-го, йдеться також у Програмі соціального і культурного розвитку Тернопілля на 2008 рік, обсяги промислового виробництва зросли на 8,7%

- Господарський комплекс області вийшов зі стану збитковості, - стверджує документ. - Значно активізувались інвестиційні процеси. Темп приросту за цим показником склав 42%.

Цей позитив вплинув на зростання доходів населення, покращення ситуації на ринку праці, що, в свою чергу, зумовило зростання доходів місцевих бюджетів, вважають автори Програми. Найдинамічніше, за їхніми даними, розвивалася харчова галузь, однак з приростом спрацювала майже вся промисловість. Позитивом також є перехід до розряду провідних виробників новостворених підприємств: ТОВ «Видавництво «Школярик», ТОВ «Альфа-Газпромкомплект», ТОВ «Тотус».

До речі, підприємницькі структури краю реалізували більше 100 інвестиційних проектів загальною вартістю 661,5 млн грн. Найбільшими з них є дробарно-сортувальний комплекс для переробки гіпсового каменю Шишковецького кар’єру ТОВ «Скала» Борщівського району, організація виробництва автомобільних кабельних систем “СЕ Борднетце-Україна”, реконструкція ЗАТ «Фом Лайн Галичина» в Хоросткові, реконструкція ліній із розливу лікеро-горілчаних виробів на ТОВ «Лікеро-горілчаний завод «Калганофф» у Збаражі та ряд інших. Приріст фіксували у сфері будівництва і торгівлі. Розвивалося і підприємництво. Тому влада дивиться у майбутнє з оптимізмом. Вона вважає, що число працююючих у бізнесових структурах збільшиться на 2% і складатиме майже 37,5 тис. осіб. За рахунок малого підприємництва планують створити майже 9 тис. робочих місць, а загалом – більше 20-ти. Також у 2008 р. збережеться тенденція надходження значних сум іноземної валюти фізичним особам з-за кордону. Прогнозують розмір еквівалентний 300 млн дол США. Зростатиме, якщо вірити Програмі, й зарплата жителів краю.

Прикріплення: 2121169.jpg (68.0 Kb)


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
wari2011Дата: Сб, 19.11.2016, 06.58.37 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
можливо.
 
Форум » Файне місто Тернопіль » Новини міста » Тернополянам обіцяють, що зарплата зросте і робочі місця буд
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz