Пт, 29.03.2024, 08.16.37
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | З-під мерії “прибрали” три авто - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Файне місто Тернопіль » Новини міста » З-під мерії “прибрали” три авто
З-під мерії “прибрали” три авто
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Вт, 06.11.2007, 00.54.23 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline

Мер Роман Заставний, заплатив штраф за машину свого тестя, яку евакуатор також забрав.

Три автівки було евакуйовано від тернопільської міськради у неділю 28 жовтня. Одна з них була посадовця з органу місцевого самоврядування. З усього міста за цей день евакуювали 24 автівки.

Нагадаємо, що 12 жовтня журналісти “20 хвилин” звернули увагу працівників КП “Міськавтотранс”, яке займається евакуацією автомобілів, що біля мерії під заборонними знаками паркують авто. Тоді нам пообіцяли, що обов’язково скерують туди евакуатор.

*

Лише в неділю, ми змогли проїхати центром міста, зокрема до міської ради, - говорить директор комунального підприємства “Міськавтотранс” Володимир Рокуш. – Нажаль, наші можливості обмежені, адже ми позичаємо евакуатор у львів'ян, свого поки нема. Але як показує практика, він потрібен, і швидше за все, уже на початку грудня у нас буде власна машина. Тоді рейди ми будемо проводити щодня.

Також пан Рокуш розповів, що водії забрали свої машини з стоянки в це й же день, заплативши по 250 гривень штрафу. Серед оштрафованих виявився і працівник мерії, який також не протестуючи заплатив штраф. А з неофіційних джерел , журналістам “20 хвилин” стало відомо, що платити штраф приїхав і мер Роман Заставний. Платив правда він не за власне авто, а за машину тестя, яку також забрав на стоянку евакуатор.

- Мер особисто приїхав на стоянку і заплатив гроші, “даішники” та працівники штрафплощадки, були шоковані і здивовані цим, - розповів свідок події, що відмовився назватись.

Евакуатор до недільного рейду не позичали у львів’ян два тижні. Тому працював він, не зважаючи на вихідний день, від ранку до пізнього вечора. Направляли його у найбільш “проблемні” місця міста, де автомобілі паркують в заборонених місцях. Цього разу евакуатор побував біля ринку, в Центрі та на Східному.

Кореспонденти “20 хвилин” навідались під міську раду 31 жовтня, аби перевірити, чи мав ефект нещодавній рейд евакуатора центральними вулицями міста. Як виявилось ні, водії надалі продовжують паркувати свої автівки прямо під знаком заборони паркування навпроти центрального входу до міськради. Евакуатор на водіїв як видно страху не наганяє.

Прикріплення: 4462411.jpg (159.4 Kb)


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
Форум » Файне місто Тернопіль » Новини міста » З-під мерії “прибрали” три авто
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz