Пт, 19.04.2024, 11.06.41
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | За борги енергію відключили 6 тисячам тернополян - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Файне місто Тернопіль » Новини міста » За борги енергію відключили 6 тисячам тернополян
За борги енергію відключили 6 тисячам тернополян
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Сб, 27.10.2007, 00.28.02 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
За борги перед енергетиками за 9 місяців відключено понад 6 тисяч споживачів. За повторне підключення їм довелося заплатити 99,6 тисяч грн.

При проведенні рейдових перевірок працівники ВАТ“ Тернопільобленерго” за 9 місяців цього року виявили крадіжки енергії 364 побутовими абонентами. За складеними актами порушень споживачам донарахували понад 306 тисяч гривень

– Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість порушень “Правил користування електроенергією для населення” суттєво зменшилася, — розповідає помічник генерального директора ВАТ “Тернопільобленрего” з координації та контролю енрегозбутової роботи у РЕМ Володимир Гумен. — Торік за 9 місяців було складено 882 акти, за якими донараховано більше 709 тисяч гривень.

Найбільше порушень цьогоріч зафіксовано у Чортківському районі. Їх 62.

— Серед крадіїв Чортківського району, є один особливий із села Свидова, – розповідає заступник начальника Чортківського РЕМ з енергозбуту Михайло Блаженко. —

Вже десять років поспіль енергетики борються із цим злісним порушником і ніяк не можуть відівчити його від звички не красти.

Вперше за порушення правил користування електроенергією електроустановку цього абонента від споживання було відключено ще у 1998 році. З тих пір за самовільне, безоблікове підключення до електромереж на мешканця Свидови неодноразово складалися акти. Його притягували до цивільної, адміністративної та кримінальної відповідальності.

Загалом заборгованість попередніх років на Тернопіллі станом на 1 жовтня складає понад 9,7 мільйонів гривень. Останнім часом, за словами пана Гумена, населення області розраховується за спожиту електроенергією у повному обсязі.

Найбільшу суму заборгованості заборгували мешканці Тернополя — 2,95 мільйона гривень. Заліщани заборгували 597 тисяч гривень, мешканці Тернопільського району — 736 тисяч.

За борги перед енергетиками за 9 місяців відключено 6181 тисячу споживачів. За повторне підключення вони заплатили 99,6 тисяч гривень.


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
Форум » Файне місто Тернопіль » Новини міста » За борги енергію відключили 6 тисячам тернополян
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz