Чт, 28.03.2024, 19.29.11
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Якщо хтось хоче мережу,а незнає як її зробити тоді вам сюди. - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Все по ЕОМ, мобільний та техніку » Internet & Lan » Якщо хтось хоче мережу,а незнає як її зробити тоді вам сюди.
Якщо хтось хоче мережу,а незнає як її зробити тоді вам сюди.
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Пт, 26.10.2007, 20.59.00 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Так як ми маємо не маленький досвід в будуванні мережі, деякі проблеми.ми можемо рішити......
А також надати інформацію.як вам краще її зробити......
так що звертайтесь!


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
CLEVERДата: Чт, 01.11.2007, 13.36.07 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 36
Репутація: 0
Статус: Offline
хочу мережу в сосідню кімнату зєднати два компа як і що тре.....

напишіть коротко і ясно angry


Лишь вдоволь позанимавшись сексом,ВРЕМЕННО понимаеш,что ето неглавное.
Чем меньше пишешь в инфе, тем меньше трахают мозг!!!
 
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Пн, 12.11.2007, 18.22.25 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Quote (CLEVER)
хочу мережу в сосідню кімнату зєднати два компа як і що тре.....

напишіть коротко і ясно angry


Трішки розуму,трішки часу......Трішки кабелю.і гроші)


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
TurboblackДата: Вт, 11.12.2007, 00.17.40 | Повідомлення # 4
Майор
Група: Модератори
Повідомлень: 91
Репутація: 0
Статус: Offline
кроссоверний шнур, кылька метровий, продаэться в машазині електроніки на франка. а далі діло за перворатором і віником.
дірку зробив.... віником підмів, штекери в жопу компу вставив.
вийшло?
значить ти попав на 2-й рівень.
заходиш в настройки сєтки що в панелі управлєнія, прописуєш собі айпішку, і на другому компі тоже, схожу але іншу.

192,168,0,1 і 192,168,0,2

все.
перегружаєм, і тикаєм пальцем в віконечко сітка.
уря!


Авторський блог Gothics.org.ua

живий журнал для однодумців.

бракує спілкування? заходь сюди >>>

 
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Вт, 11.12.2007, 10.08.56 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Настроювання домашньої мережі

Перш ніж почати: Щоб визначити, який тип мережіслід настроїти або яке устаткування та кабелі для цього потрібні, див. Що потрібно для створення домашньої мережі Цей розділ містить відомості про різні типи мереж (які також називають мережними технологіями) та про вимоги до устаткування для кожного типу.

Якщо ви визначили необхідний тип мережі та маєте необхідне устаткування, настроювання мережі складається з чотирьох кроків (два з них не завжди обов’язкові):

1.

Установлення необхідного устаткування.

2.

Настроювання підключення до Інтернету (необов’язково).

3.

З’єднання комп’ютерів.

4.

Запуск майстра настроювання безпроводового маршрутизатора або точки доступу (тільки для безпроводових мереж).

Почніть із настроювання одного комп’ютера. Коли мережу настроєно та ви впевнені, що перший комп’ютер працює належним чином, можна додавати наступні комп’ютери або пристрої.
ПриміткаЦя інформація призначена для користувачів, які використовують широкосмугове підключення до Інтернету (зазвичай, DSL або за допомогою кабелю), і меншою мірою стосується користувачів, які використовують комутоване підключення.
Установлення устаткування

Установіть мережні адаптерив усіх комп’ютерах, де вони потрібні. (Дотримуйтесь інструкцій з установлення, наведених у документації до адаптерів).
Верхня частина сторінкиВерхня частина сторінки
Настроювання підключення до Інтернету (необов’язково)

Для настроювання мережі немає потреби в підключенні до Інтернету, хоча більшість користувачів воліє використовувати мережу для спільного доступу до Інтернету. Для настроювання підключення до Інтернету знадобиться кабельний або DSL-модем та обліковий запис інтернет-провайдера (ISP). Відкрийте майстер підключення до Інтернету і дотримуйтесь інструкцій. Для отримання додаткових відомостей див. Що потрібно для підключення до Інтернету?

Якщо ви вже маєте підключення до Інтернету, слід пересвідчитися, що підключення працює. Для цього відкрийте веб-браузер і зайдіть на довільний сайт, який ви зазвичай не відвідуєте. (Якщо ви зайдете на веб-сайт, який відвідуєте часто, деякі з його сторінок, можливо, зберігаються на вашому комп’ютері та будуть відображені правильно, навіть якщо підключення не працює). Якщо веб-сайт відкрився без повідомлень про помилку, підключення працює.


Спільне використання підключення до Інтернету

Підключення до Інтернету можна спільно використовувати двома або більше комп’ютерами мережі. Для цього можна скористатися проміжним пристроєм або настроїти спільний доступ до Інтернету. Деякі інтернет-провайдери вимагають додаткової оплати за кілька одночасних підключень до Інтернету. Зверніться до вашого інтернет-провайдера за інформацією з цього питання.

Використання проміжного пристрою. Можна використовувати маршрутизатор або суміщений маршрутизатор і модем (який також називають інтернет-шлюзом) для спільного доступу до Інтернету. Якщо використовується маршрутизатор, підключіть його до модема та комп’ютера з підключенням до Інтернету, а потім знову перевірте правильність роботи підключення до Інтернету. Документація маршрутизатора має містити інструкції з підключення. Якщо використовується суміщений маршрутизатор і модем, підключіть його до будь-якого комп’ютера. Зверніться до документації пристрою за докладнішими інструкціями з підключення.
ПриміткаМаршрутизатор і модем слід увімкнути, щоб підключення до Інтернету можна було використовувати з будь-якого комп’ютера мережі.

Настроювання спільного доступу до Інтернету. Якщо ви бажаєте спільно з іншими використовувати підключення до Інтернету, не купуючи більше іншого обладнання, можна настроїти спільний доступ до Інтернету на комп’ютері, підключеному до модема. На цьому комп’ютері знадобиться два мережних адаптера: один підключення модема, інший — для підключення до іншого комп’ютера. Функція спільного доступу до Інтернету відсутня у Windows Vista Starter.
З’єднання комп’ютерів

Існує кілька способів з’єднати комп’ютери—конфігурація залежить від типу мережних адаптерів, модема та типу підключення до Інтернету. Вона також залежить від того, чи бажаєте ви спільно використовувати підключення до Інтернету всіма комп’ютерами мережі. Нижче наведено короткий опис деяких методів з’єднання.

Мережі Ethernet

Для мереж Ethernet метод з’єдання залежить від кількості та розміщення комп’ютерів, які потрібно з’єднати.

Два комп’ютера в одній кімнаті

Можна скористатися кросоверним кабелем для з’єднання двох комп’ютерів, розташованих в одній кімнаті. У такому разі, за бажання спільно використовувати підключення до Інтернету обома комп’ютерами, слід настроїти спільний доступ до Інтернету.

Більше двох комп’ютерів або комп’ютери, розташовані в різних кімнатах.

У такому разі знадобиться концентратор, комутатор або маршрутизатор, який з’єднуватиме комп’ютери. (Щоб отримати докладніші відомості про кожний із типів устаткування, див. Чим відрізняються концентратори, точки доступу та комутатори?)

Для спільного доступу до Інтернету потрібен маршрутизатор. Підключіть маршрутизатор до комп’ютера, підключеного до модема (якщо цього ще не зроблено).

Зображення мережі Ethernet із проводовим маршрутизатором і спільним доступом до Інтернету
Мережа Ethernet із проводовим маршрутизатором і спільним доступом до Інтернету.

Вбудований Ethernet

Якщо у вашому помешканні або офісі вже прокладено мережу Ethernet, розташуйте комп’ютери в кімнатах із розетками Ethernet і підключіть їх безпосередньо до розеток Ethernet.

Зображення домашньої мережі Ethernet із вбудованим Ethernet
Мережа Ethernet із вбудованим Ethernet

Безпроводові мережі

Для настроювання безпроводової мережі запустіть майстер настроювання безпроводової мережі на комп’ютері, підключеному до маршрутизатора. Майстер допоможе додати інші комп’ютери та пристрої до мережі.

Зображення безпроводової мережі зі спільним доступом до Інтернету
Безпроводова мережа зі спільним доступом до Інтернету

Увімкніть усі комп’ютери та пристрої, наприклад принтери, які ви бажаєте включити до складу мережі. Якщо ваша мережа — проводова мережа Ethernet, вона має бути настроєною та готовою до використання. Необхідно перевірити роботу мережі (див. нижче), щоб пересвідчитися, що всі комп’ютери та пристрої підключені належним чином.
Запуск майстра настроювання безпроводового маршрутизатора або точки доступу

Якщо мережа безпроводова, запустіть майстер настроювання настроювання безпроводового маршрутизатора або точки доступу на комп’ютері, який підключено до маршрутизатора.

Відкрийте вікно «Настроювання безпроводового маршрутизатора або точки доступу». Для цього натисніть кнопку ПускЗображення кнопки «Пуск», виберіть пункт Панель керування, виберіть розділ Мережа й Інтернет і відкрийте посилання Центр мережних підключень і спільного доступу. На лівій панелі вікна виберіть пункт Створення підключення або мережі, а потім пункт Настроїти безпроводовий маршрутизатор або точку доступу.

Майстер допоможе додати інші комп’ютери та пристрої до мережі. Для отримання докладніших відомостей див. Додавання пристрою або комп’ютера до мережі.

Перевірка мережі

Доцільним вважається протестувати роботу мережі, щоб пересвідчитися, що всі комп’ютери та пристрої з’єднані та працюють належним чином. Для перевірки мережі виконайте такі дії на кожному комп’ютері мережі: Натисніть кнопку ПускЗображення кнопки «Пуск» і виберіть пункт Мережа. З’являться піктограми комп’ютера, за яким ви працюєте, та інших комп’ютерів і пристроїв, доданих до мережі. Якщо до комп’ютера, що перевіряється, підключено принтер, піктограма принтера може не відображатися на інших комп’ютерах, доки не ввімкнуто спільний доступ до принтерів. (Функція спільного доступу до принтерів відсутня у Windows Vista Starter).
ПриміткаМоже пройти кілька хвилин, перш ніж у папці «Мережа» з’являться комп’ютери із попередніми версіями Windows.
Верхня частина сторінкиВерхня частина сторінки
Підключення портативного комп’ютера до домашньої мережі з роботи

Щоб підключити портативний комп’ютер, який використовується на роботі, до Інтернету або робочої мережі з домашньої мережі, слід настроїти вдома мережне підключення. Для отримання інформації щодо використання портативного комп’ютера в домашній мережі зверніться див.Переключення між домашньою та робочою мережами.


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
boshkaДата: Нд, 16.08.2009, 14.18.36 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як підключити через свіч два компа, при умові, шо один на ХР, а другий на вісті. Як не пробував, не можу. Підключається тільки один по черзі.
 
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Пн, 31.08.2009, 14.51.19 | Повідомлення # 7
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Quote (boshka)
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як підключити через свіч два компа, при умові, шо один на ХР, а другий на вісті. Як не пробував, не можу. Підключається тільки один по черзі.

Який обжим кабеля використовуєш?
Дивись тут


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
oyahvakДата: Пн, 07.12.2009, 23.24.23 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, якщо хтось вкурсі, підкажіть, будь ласка, як встановити з'єднання між двома компами за допомогою інтернет-мережі.
 
larisapehta73Дата: Нд, 10.01.2021, 13.43.20 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
спасибо
 
Форум » Все по ЕОМ, мобільний та техніку » Internet & Lan » Якщо хтось хоче мережу,а незнає як її зробити тоді вам сюди.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz