Чт, 18.04.2024, 19.01.25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | POP-sa - Сторінка 2 - Форум | Реєстрація | Вхід
Canada-lan
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Ангелочок, Turboblack, Тапок_Убийца  
Форум » Мистецький » Музика » POP-sa
POP-sa
fritzДата: Чт, 01.11.2007, 17.35.50 | Повідомлення # 16
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 25
Репутація: 2
Статус: Offline
Quote (Ksyha)
Я так вам всім і повірю,шо вам не подобається ні одна попсова пісня

А ти повір!!! Я краще буду сидіти і слухати як пінопласт об дерево треться, ніж усіляку херню(попсу). Хоча кожен для себе визначає норми що для нього попса, а що ні. Наприклад зараз вже для мене RammStein і System of a down - попса. З кожним днем пізнаю шось нове. Я люблю Korn, Slipknot, CWT, Static X, [Amatory], Anna... та багато іншого, але жодна зних не грає попсу. І взагалі я фан [Amatory]. Концерти їхні не порівняти ні з чим.
Доречі ти хоч раз була на Висадці? Якщо ні, то відвідай, і подивись яка там атмосфера, поті порівняй з атмосферою на поп-концертах.





 
KsyhaДата: Чт, 01.11.2007, 20.01.23 | Повідомлення # 17
Генерал-майор
Група: Модератори
Повідомлень: 397
Репутація: 8
Статус: Offline
Quote (fritz)
Доречі ти хоч раз була на Висадці? Якщо ні, то відвідай, і подивись яка там атмосфера, поті порівняй з атмосферою на поп-концертах.

Була-я не любітіль такого


Ты поступал так, верно?.. Ты покорялся обстоятельствам, потому что один в поле не воин. Нельзя быть не таким, как все.
Я был не прав. Я раскаиваюсь.
Но сказанное правда. Человеку надо быть как все.
Неправда. Человеку надо быть собой. Я должен нести ответственность за свой выбор, и я буду делать это. Я могу быть сильней толпы.
Зачем? Это так утомительно. Это так опасно…
Я — воин. Я не желаю отступать. Я не буду отступать. Я буду собой. Я буду сам по себе.
Игорь Ковальчук «Бастард»
 
fritzДата: Пт, 02.11.2007, 12.32.27 | Повідомлення # 18
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 25
Репутація: 2
Статус: Offline
Ksyha, а на скількох попсових дійствах ти була? Якщо була, то маєш що і з чим порівнювати. А висновки у кожного свої...




 
ManijakДата: Пт, 02.11.2007, 20.05.14 | Повідомлення # 19
Підполковник
Група: Провірені користувачі
Повідомлень: 113
Репутація: 1
Статус: Offline
І я був на висадках, але тільки десь 3 рази. Більше туда нога моя не ступить. Там за пультами одні дегенерати сидять. Глухий краще би налаштував.
Приміщення взагалі не для музики. В Довженка то взагалі пародія. Там оглухнути можна. Сам пишу музику і не ходжу бо глухим не хочу бути
АКоли якийсь гурт грає, то це взагалі жах. То голосу не чути то баси валять і більше нічогго не чути. Нічого не відрегульовано. Село одним словом.
Я не протів міроприємства в цілому, поскільки сам слухаю рок музику, а протів тої "сільської" організації самого концерту.
Хто вважає інакше, тому слон по вухах ходить кожен день.
 
fritzДата: Пн, 05.11.2007, 09.49.33 | Повідомлення # 20
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 25
Репутація: 2
Статус: Offline
Звук деколи на висадках дійсно паскудно ставлять. Хоча самі гурти кажуть, що звук у нас супер(парадокс). Але по других селах все ще быльше запущено. Я був на концерті у Рівному(клуб Бункер - аналог Висадки), то там під час концерту 2 раза пробки горіли, а звук набагато пасскудніший. А в Івано-Франківську хіба прогрес почувся на концерті [Amatory]. У Львові на той самий концерт звук неочікувано був дуже паскудний. Жаль що цей гурт непривезли у Тернопіль(коштувало б це задоволення організаторам 8000$).
А на попсових дійствах звук завжди буде нормальний. СПРОБУЙ НЕ ВІДРЕГУЛЮВАТИ ФАНЄРУ! З живим звуком працювати набагато важче!!!

Добавлено (05.11.2007, 09.49.33)
---------------------------------------------
І ще багато чув, що поп артисти співають не своїми голосами.





 
stephancoДата: Вт, 06.11.2007, 20.16.14 | Повідомлення # 21
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Дуже багато тут наговорилося, попробую донести своє бачення даного питання) Попса -це....тут я буду погоджуватися з Маньяком(Ніки буду писати транслітом, мені ліньки smile ) можна характеризувати як не якісну музику- це твердження я вважаю самим правильним. Хочу зазначити що ПОПСА, вона ж популярна музика яка займає більшість слухацької аудиторії буває якісною як не дивно. Яскравим прикладом для мене якісної попси в Україні є пісні Ані Лорак(не всі звичайно), із зарубіжних, хотів би відмітити Патрісію Каас та Лару Фаб'єн...я їх відмітив не тому що я є прихильником ПОПСИ а тільки тому що я як музикант слухаю та оцінюю їх рівень та якість. Не хочу образити Фритса але висловлюю своє не вдоволення та велике Феее... відносно твоїх слів та думок. Ти в праві мати свою думку але не вправі навязувати комусь її а ти більше критикувати та зневажати чиїсь погляди. Я в свій час слухав такого плану музику як ти: Корн, Сістем, Сліп кнот та ін. Всі ці групи(крім Корн) грають фігню в музичному плані, це повний привітивізм і та сама попса тільки орієнтована на таких як ти, на так званих неформалів. Відносно Корн- я вважав їх попсовими але до того часу поки не побачив відео їхнього інструментального виступ в одному клубі, тоді я визнав їх як музикантів і творчих особистостей. Відносно виступів, що таке виступ прогресивних та хардових команд??? Це зібрання тих самих команд з поганою організацією та в більшості випадків з пяною в тріски публікою яка там відривається на пону силу і все. Якщо є бажання я спеціально для Фріца на Рапіду повішу 1 концерт Лари Фаб'єн, де просто супер атмосфера, це видно по очах людей...це не просто крики "ДІМА БІЛАН Я тебе кохаю!!!"....це треба побачити і почути)))
І на закінчення хочу погодитися з Ксюшею, кожна людина особистість і має право вибирати собі ту музику яка їй потобається. Питання полягає в тому що більшість вибирають музики під впливом більшості (маси).

P.S. Слухайте етнос та джаз, а якщо до вподоби рок то Dream Theater )))) (ІМХО) Дякую що дочитали до кінця.

Повідомлення відредагував stephanco - Вт, 06.11.2007, 20.25.03
 
fritzДата: Чт, 08.11.2007, 17.10.46 | Повідомлення # 22
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 25
Репутація: 2
Статус: Offline
Я мало знайомий із зарубіжною етно музикою, але українського чув вдосталь. Класна штука, особливо Інкунабула.




 
MarianДата: Пт, 09.05.2008, 20.25.38 | Повідомлення # 23
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 193
Репутація: 3
Статус: Offline
©А_Ќ©Љ©Ђ©Ќ, а чим попса відрізяється від поп????????????

Життя як волосок у сраці - коротке, покручене і завжди у гімні
 
©А_Ќ©Љ©Ђ©ЌДата: Нд, 11.05.2008, 17.27.58 | Повідомлення # 24
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 523
Репутація: 9
Статус: Offline
Quote (Marian)
©А_Ќ©Љ©Ђ©Ќ, а чим попса відрізяється від поп????????????

Попса́ (разг. речь, англ. popular, аналог лат. vulgaris ) — в пренебрежительном смысле популярный, пользующийся большим спросом у непритязательной аудитории) — используемый для выражения пренебрежительного или негативного субъективного отношения к поп-культуре.

Понятие включает в себя смысловую оценку различных направлений в искусстве и поп-культуре, когда происходит адаптация классических произведений искусства для массового потребителя, в том числе с целью извлечения коммерческой выгоды. В таких образцах массовой культуры часто применяются зрелищные эффекты.

Поп-му́зыка (англ. Pop-music от Popular music)
— вид современной массовой культуры. В целом этим термином, особенно в западных странах, определяют весь спектр эстрадной развлекательной музыки, исключая, как правило, ортодоксальные направления в стилях метал, рок, джаз, блюз и кантри.

В связи с этим поп-музыка является наиболее интернациональным музыкальным жанром, вбирающим в себя всевозможные этнические направления, стилизованные под популярное в каждый настоящий момент массовое музыкальное течение. Поп-музыка является базовой составной частью мейнстрима и оказывает глобальное влияние на всемирную музыкальную культуру.

Ежегодно в мире проводятся сотни фестивалей и конкурсов, выявляющих лучших из лучших. Самым авторитерным конкурсом американской поп-музыки, в самом широком её понимании, является премия Grammy Awards. Специфическую разновидность европейской поп-музыки представляет конкурс «Евровидение». С 1940-х годов для измерения популярности той иной песни составляются поп-чарты, эталоном и прообразом которых является Billboard Hot 100.[u]


Майбутнє, якого ми боїмося,
перетворюється в теперішнє,
яке ми не любимо
а потім в минуле,
яке ми обожнюємо.

 
AcropolisДата: Пт, 26.09.2008, 17.36.38 | Повідомлення # 25
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Наскільки я розумію ця тема створена для того щоб висловлювати свої думки на рахунок популярної музики))
Попса-явище сучасного суспільства))за статистикою десь 20 відсотків теперішньої молоді слухає рок,метал готику і решта напрямків.
Вони хочуть вирізнятися з цього сірого попсового світу тим що слухають метал,вдягають чорне і так далі...
Таким чином кидають виклик попсі))Але я недавно почула,що рок не несе нічого доброго.Ця музика написана під впливом наркотиків, алкогольного спяніння.І якщо людина слухає таку музику значить їй подобається цей образ.
Потрібно розрізняти попсу і популярну музику)Бо це різні речі))
вкінці кінців кожен має право слухати музику яку захоче жити як захоче))ми не повинні засуджувати чи не любити людей які не слухають метал, не ходять на висадки і не носять похмурого одягу.


Подеш далеко,побачиш багато,задумаєшся зажуришся, згадай мене брате.
 
андрійДата: Вт, 07.10.2008, 19.02.52 | Повідомлення # 26
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 19
Репутація: 0
Статус: Offline
[[size=10]quote=

Додано (07.10.2008, 19.02.52)
---------------------------------------------

Quote (Djuice)
Попса-музика для дебілів, якщо ти її слухаєш-ти дебіл.

Тільки по твоїх поглядах видно шо ти дебіл з дебілів. якщо ти гопнік чи лигарь то не висувайся в суспільну арену.


"Глупость состоит не в совершении глупости, а в неспособности скрыть ее. Все люди совершабт ошибки, но мудрецы скрывают свои промахи, тогда как глупцы выставляют их на показ.
Репутацыя более зависит от, того, что скрыто, чем от того, что видно. Если не можеш быть добродетельным, по крайней мере, будь осторожным"
Бальтазар Грациан (1601-1658)


Повідомлення відредагував андрій - Вт, 07.10.2008, 19.01.37
 
Форум » Мистецький » Музика » POP-sa
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz